Skip to main content
Фонди та зібрання
Пошук за критеріями
Статистика
English
Yкраї́нська
Увійти
Увійти
Новий користувач? Зареєструйтесь.
Забули пароль?
Головна
Факультет Агротехнологій та екології
Кафедра Харчові технологіі та готельно-ресторанна справа
Аналіз кріотропних структуроутворень при заморожуванні
Аналіз кріотропних структуроутворень при заморожуванні
Вантажиться...
Файли
1150.pdf
(585.46 KB)
Дата
2013
Автори
Ялпачик, Володимир Федорович
Ялпачик, Владимир Федорович
Yalpachyk, Volodymyr
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
ORCID
Видавець
ПФ "КАТУ"
Анотація
Опис
Ключові слова
заморожування
,
кристалізація води
,
закон Рауля
Бібліографічний опис
URI
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/1354
DOI
Зібрання
Кафедра Харчові технологіі та готельно-ресторанна справа
Endorsement
Review
Supplemented By
Referenced By
Повна інформація про документ