Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/1267
Title: | Вплив абіотичних факторів на формування біологічно активних речовин зелені петрушки |
Authors: | Тележенко, Л. М. Кулик, Аліна Степанівна Кулик, Алина Степановна Kulik, Alina Жукова, Валентина Федорівна Жукова, Валентина Федоровна Zhukova, Valentyna Кюрчев, Сергій Володимирович Кюрчев, Сергей Владимирович Kiurchev, Serhii Верхоланцева, Валентина Олександрівна Верхоланцева, Валентина Александровна Verkholantseva, Valentyna |
Keywords: | зелень петрушки;абіотичні фактори;аскорбінова кислота |
Issue Date: | 2016 |
Publisher: | Полтав. гос. аграр. академия |
Series/Report no.: | Технологический аудит и резервы производства = Технологічний аудит та резерви виробництва : науч. журн.;Т. 4, № 4 |
URI: | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/1267 |
Appears in Collections: | Кафедра Харчові технологіі та готельно-ресторанна справа |
Show full item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.