Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

кафедра Харчові технологіі та готельно-ресторанна справа : [347] Collection home page

Browse
Subscribe to this collection to receive daily e-mail notification of new additions RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 341 to 347 of 347
Issue DateTitleAuthor(s)
2008Якість практичної підготовки при викладанні дисципліни "Овочівництво закритого грунту і грибівництво"Загорко, Надія Петрівна; Загорко, Надежда Петровна; Zahorko, Nadiia; Мироничева, О. С.; Кюрчева, Людмила Миколаївна; Кюрчева, Людмила Николаевна; Kiurcheva, Liudmyla
2010Вакуумне охолодження рослинної сировиниЛомейко, Олександр Петрович; Ломейко, Александр Петрович; Lomeiko, Oleksandr; Загорко, Надія Петрівна; Zahorko, Nadiia
2010Томати - як зберегти ніжний плідПрісс, Олеся Петрівна; Присс, Олеся Петровна; Priss, Olesia; Жукова, Валентина Федорівна; Жукова, Валентина Федоровна; Zhukova, Valentina
2010Застосування антистресового препарату під час зберігання плодів та ягідСердюк, Марина Єгорівна; Сердюк, Марина Егоровна; Serdyuk, Maryna
2010Використання антиоксидантних препаратів для запобігання біотичним та абіотичним стресам під час зберігання плодів та ягідСердюк, Марина Єгорівна; Сердюк, Марина Егоровна; Serdyuk, Maryna
2010Качественные характеристики товарных грибовМироничева, Е. С.; Кюрчева, Людмила Николаевна; Кюрчева, Людмила Миколаївна; Kiurcheva, Liudmyla
2006Розрахунок основних теплофізичних характеристик овочів і винограду при заморожуванніЯлпачик, В. Ф.
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 341 to 347 of 347