Skip to main content
Фонди та зібрання
Пошук за критеріями
Статистика
English
Yкраї́нська
Увійти
Увійти
Новий користувач? Зареєструйтесь.
Забули пароль?
Головна
Факультет Агротехнологій та екології
Кафедра Харчові технологіі та готельно-ресторанна справа
Прогнозування якісних технічних показників плодів груші залежно від стресових абіотичних факторів
Прогнозування якісних технічних показників плодів груші залежно від стресових абіотичних факторів
Вантажиться...
Файли
1706.pdf
(714.78 KB)
Дата
2014
Автори
Сердюк, Марина Єгорівна
Сердюк, Марина Егоровна
Serdyuk, Maryna
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
ORCID
Видавець
Львівська комерційна академія
Анотація
Опис
Ключові слова
товарність
,
маса
,
форма
,
плоди
Бібліографічний опис
URI
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/1172
DOI
Зібрання
Кафедра Харчові технологіі та готельно-ресторанна справа
Endorsement
Review
Supplemented By
Referenced By
Повна інформація про документ