ТАВРІЙСЬКИЙ ДЕРЖАВНИЙ
АГРОТЕХНОЛОГІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ІМЕНІ ДМИТРА МОТОРНОГО
Tsatu logo DMYTRO MOTORNYI
TAVRIA STATE
AGROTECHNOLOGICAL UNIVERSITY
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/1264
Title: The study of methods of preliminary cooling of fruits
Authors: Serdyuk, M.
Stepanenko, D.
Baiberova, S.
Gaprindashvili, N.
Kulik, A.
Keywords: preliminary cooling
distinol
lecithin
Issue Date: 2016
Series/Report no.: Eureka: life sciences;№ 3
URI: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/1264
Appears in Collections:кафедра Харчових технологій та готельно-ресторанної справи

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
1867.pdf385,99 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show full item record   


Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.