Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/1266
Title: Дослідження впливу способів обробки антиоксидантними композиціями на збереженість плодів
Authors: Сердюк, Марина Єгорівна
Сердюк, Марина Егоровна
Serdyuk, Maryna
Степаненко, Дмитро Сергійович
Степаненко, Дмитрий Сергеевич
Stepanenko, Dmitro
Байбєрова, Світлана Сергіївна
Байберова, Светлана Сергеевна
Baiberova, Svitlana
Гапріндашвілі, Нона Арчилівна
Гаприндашвили, Нона Арчиловна
Gaprindashvili, Nona
Keywords: плоди;антиоксиданти;спосіб обробки
Issue Date: 2016
Publisher: Полтав. гос. аграр. академия
Series/Report no.: Технологический аудит и резервы производства = Технологічний аудит та резерви виробництва : науч. журн.;Т. 4, № 4
URI: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/1266
Appears in Collections:кафедра Харчові технологіі та готельно-ресторанна справа

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
1869.pdf334.62 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show full item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.