Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/1266
Title: | Дослідження впливу способів обробки антиоксидантними композиціями на збереженість плодів |
Authors: | Сердюк, Марина Єгорівна Сердюк, Марина Егоровна Serdyuk, Maryna Степаненко, Дмитро Сергійович Степаненко, Дмитрий Сергеевич Stepanenko, Dmitro Байбєрова, Світлана Сергіївна Байберова, Светлана Сергеевна Baiberova, Svitlana Гапріндашвілі, Нона Арчилівна Гаприндашвили, Нона Арчиловна Gaprindashvili, Nona |
Keywords: | плоди;антиоксиданти;спосіб обробки |
Issue Date: | 2016 |
Publisher: | Полтав. гос. аграр. академия |
Series/Report no.: | Технологический аудит и резервы производства = Технологічний аудит та резерви виробництва : науч. журн.;Т. 4, № 4 |
URI: | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/1266 |
Appears in Collections: | кафедра Харчові технологіі та готельно-ресторанна справа |
Show full item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.