Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/1288
Title: | Удосконалення технології зберігання зелені петрушки за використання композиції аграрного гідрогелю та антиоксидантів : автореф. дис. ... канд. техн. наук : спец. 05.18.13 |
Other Titles: | Improving storage technologies of parsley with using of agrarian hydrogel and antioxidant composition |
Authors: | Кулик, Аліна Степанівна Kulyk, Alina Кулик, Алина Степановна |
Keywords: | зелень петрушки;метаболічні процеси;аграрний гідрогель |
Issue Date: | 2016 |
Publisher: | Національний університет харчових технологій |
URI: | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/1288 |
Appears in Collections: | кафедра Харчові технологіі та готельно-ресторанна справа |
Show full item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.