Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/14403
Title: | Вплив теплової обробки біопрепаратами на якість плодів томата за зберігання |
Authors: | Захарченко, М. А. Жукова, Валентина Федорівна Жукова, Валентина Федоровна Zhukova, Valentyna |
Keywords: | продовольча безпека України;біологічно активні речовини;антиоксиданти;антиокислювальні компоненти;поліфеноли;харчові волокна;іонол;лецитин;хлорофліпт |
Issue Date: | 2021 |
Publisher: | УНУС |
Series/Report no.: | Інноваційні технології та підвищення ефективності виробництва харчових продуктів: матеріали ІІ Всеукраїнської науково-практичної конференції (Умань, 7 квітня 2021 р.);С. 35-37 |
Abstract: | Проблема збереження якості свіжих плодів шляхом застосування ефективних прийомів первинної обробки та зберігання стоїть на порядку денному багатьох науковців. Практичне впровадження таких технологій дозволить вирішити важливі задачі забезпечення населення плодоовочевою продукцією вітчизняного виробництва, що є ключовою ланкою ланцюга продовольчої безпеки України. |
URI: | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/14403 |
Appears in Collections: | кафедра Харчові технологіі та готельно-ресторанна справа |
Show full item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.