Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/14149
Title: | Значення біологічно активних речовин томатів та способи їх збереження |
Authors: | Жукова, Валентина Федорівна Жукова, Валентина Федоровна Zhukova, Valentyna Захарченко М. А., |
Keywords: | харчування;нераціональне харчування;томати;охолодження;післязбиральна термообробка плодів |
Issue Date: | 2021 |
Publisher: | ТДАТУ |
Series/Report no.: | Актуальні питання виробництва плодоовочевої продукції та винограду: матеріали Всеукраїнської науково-практичної інтернет-конференції (Мелітополь, 22 квітня 2021 р.);С. 139-141 |
Abstract: | Пошук та розробка нових або удосконалення відомих технологій зберігання плодів томата необхідні для контролю та збереження товарної якості та біологічної цінності томатів при тривалому зберіганні. |
URI: | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/14149 |
Appears in Collections: | кафедра Харчові технологіі та готельно-ресторанна справа |
Show full item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.