Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/14180
Title: Стевія медова – як натуральний замінник цукру
Authors: Зарецька, Дар'я Костянтинівна
Зарецкая, Дарья Константиновна
Zaretska, Daria
Сердюк, Марина Єгорівна
Сердюк, Марина Егоровна
Serdiuk, Maryna
Keywords: стевіозид;стевія;хімічний склад стевії;стевіол;альтернатива натуральному цукру;цукрозамінники
Issue Date: 2021
Publisher: ТДАТУ
Series/Report no.: Актуальні питання виробництва плодоовочевої продукції та винограду: матеріали Всеукраїнської науково-практичної інтернет-конференції (Мелітополь, 22 квітня 2021 р.);С. 146-148
Abstract: Стевіозид має ряд переваг порівняно з іншими цукрами. Він стійкий до термообробки, низьких значень рН, спиртів. Стевіозид можна використовувати на багатьох стадіях технологічного процесу виробництва харчової продукції.
URI: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/14180
Appears in Collections:кафедра Харчові технологіі та готельно-ресторанна справа

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
55.pdf221.54 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show full item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.