Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/14180
Title: | Стевія медова – як натуральний замінник цукру |
Authors: | Зарецька, Дар'я Костянтинівна Зарецкая, Дарья Константиновна Zaretska, Daria Сердюк, Марина Єгорівна Сердюк, Марина Егоровна Serdiuk, Maryna |
Keywords: | стевіозид;стевія;хімічний склад стевії;стевіол;альтернатива натуральному цукру;цукрозамінники |
Issue Date: | 2021 |
Publisher: | ТДАТУ |
Series/Report no.: | Актуальні питання виробництва плодоовочевої продукції та винограду: матеріали Всеукраїнської науково-практичної інтернет-конференції (Мелітополь, 22 квітня 2021 р.);С. 146-148 |
Abstract: | Стевіозид має ряд переваг порівняно з іншими цукрами. Він стійкий до термообробки, низьких значень рН, спиртів. Стевіозид можна використовувати на багатьох стадіях технологічного процесу виробництва харчової продукції. |
URI: | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/14180 |
Appears in Collections: | Кафедра Харчові технологіі та готельно-ресторанна справа |
Show full item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.