Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/14179
Title: | Прогресивні технології зберігання плодоовочевої продукції |
Authors: | Жукова, Валентина Федорівна Жукова, Валентина Федоровна Zhukova, Valentyna Коробова Я.В. |
Keywords: | плодоовочева продукція;зберігання;продукція харчування;якість плодів;способи зберігання |
Issue Date: | 2021 |
Publisher: | ТДАТУ |
Series/Report no.: | Актуальні питання виробництва плодоовочевої продукції та винограду: матеріали Всеукраїнської науково-практичної інтернет-конференції (Мелітополь, 22 квітня 2021 р.);С. 141-143 |
Abstract: | Технології можна застосовувати як самостійно при холодильному зберіганні, так і в поєднанні з іншими прийомами. Але незважаючи на велику їх кількість, необхідним є пошук і розробка нових, економічно та соціально доцільних способів збереження плодоовочевої продукції. Використання біопрепаратів для обробки плодів перед зберіганням викликає найбільший інтерес завдяки своїй високій ефективності, екологічності, безпечності та дешевизні. |
URI: | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/14179 |
Appears in Collections: | кафедра Харчові технологіі та готельно-ресторанна справа |
Show full item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.