Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/14179
Title: Прогресивні технології зберігання плодоовочевої продукції
Authors: Жукова, Валентина Федорівна
Жукова, Валентина Федоровна
Zhukova, Valentyna
Коробова Я.В.
Keywords: плодоовочева продукція;зберігання;продукція харчування;якість плодів;способи зберігання
Issue Date: 2021
Publisher: ТДАТУ
Series/Report no.: Актуальні питання виробництва плодоовочевої продукції та винограду: матеріали Всеукраїнської науково-практичної інтернет-конференції (Мелітополь, 22 квітня 2021 р.);С. 141-143
Abstract: Технології можна застосовувати як самостійно при холодильному зберіганні, так і в поєднанні з іншими прийомами. Але незважаючи на велику їх кількість, необхідним є пошук і розробка нових, економічно та соціально доцільних способів збереження плодоовочевої продукції. Використання біопрепаратів для обробки плодів перед зберіганням викликає найбільший інтерес завдяки своїй високій ефективності, екологічності, безпечності та дешевизні.
URI: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/14179
Appears in Collections:кафедра Харчові технологіі та готельно-ресторанна справа

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
53.pdf217.64 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show full item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.