Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/12257
Title: | Substantiation of the choice of optimal concentrations of active ingredients of the antioxidant composition for fruit treatment before storage |
Other Titles: | Обоснование выбора оптимальных концентраций действующих веществ антиоксидантной композиции для обработки плодов перед хранением |
Authors: | Serdyuk, Maryna Сердюк, Марина Єгорівна Сердюк, Марина Егоровна Velichko, I. Priss, Olesia Прісс, Олеся Петрівна Присс, Олеся Петровна Danchenko, Olena Данченко, Олена Олександрівна Данченко, Елена Александровна Kiurcheva, Liudmyla Кюрчева, Людмила Николаевна Кюрчева, Людмила Миколаївна Bayberova, Svitlana Байбєрова, Світлана Сергіївна Байберова, Светлана Сергеевна |
Keywords: | обробка плодів антиоксидантною композицією;подовження терміну зберігання;щодобові втрати при зберіганні |
Issue Date: | 2017 |
Series/Report no.: | Технологічний аудит та резерви виробництва : науч. журн.;Т. 3, № 3 (С. 44-49) |
Abstract: | Розроблена антиоксидантна композиція на основі іонолу, диметилсульфоксиду та лецитину, застосування якої сприятиме подовженню терміну зберігання плодів з мінімальним рівнем щодобових втрат. Проведеною оптимізацією встановлено, що при зберіганні плодів яблуні та груші концентрація дистинолу повинна бути на рівні 0,041…0,042 %, концентрація лецитину – 2,9 %, при зберіганні плодів сливи відповідно: дистинолу – 0,022 %, лецитину – 3,4 %. |
URI: | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/12257 |
Appears in Collections: | Кафедра Харчові технологіі та готельно-ресторанна справа |
Show full item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.