Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/12257
Title: Substantiation of the choice of optimal concentrations of active ingredients of the antioxidant composition for fruit treatment before storage
Other Titles: Обоснование выбора оптимальных концентраций действующих веществ антиоксидантной композиции для обработки плодов перед хранением
Authors: Serdyuk, Maryna
Сердюк, Марина Єгорівна
Сердюк, Марина Егоровна
Velichko, I.
Priss, Olesia
Прісс, Олеся Петрівна
Присс, Олеся Петровна
Danchenko, Olena
Данченко, Олена Олександрівна
Данченко, Елена Александровна
Kiurcheva, Liudmyla
Кюрчева, Людмила Николаевна
Кюрчева, Людмила Миколаївна
Bayberova, Svitlana
Байбєрова, Світлана Сергіївна
Байберова, Светлана Сергеевна
Keywords: обробка плодів антиоксидантною композицією;подовження терміну зберігання;щодобові втрати при зберіганні
Issue Date: 2017
Series/Report no.: Технологічний аудит та резерви виробництва : науч. журн.;Т. 3, № 3 (С. 44-49)
Abstract: Розроблена антиоксидантна композиція на основі іонолу, диметилсульфоксиду та лецитину, застосування якої сприятиме подовженню терміну зберігання плодів з мінімальним рівнем щодобових втрат. Проведеною оптимізацією встановлено, що при зберіганні плодів яблуні та груші концентрація дистинолу повинна бути на рівні 0,041…0,042 %, концентрація лецитину – 2,9 %, при зберіганні плодів сливи відповідно: дистинолу – 0,022 %, лецитину – 3,4 %.
URI: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/12257
Appears in Collections:кафедра Харчові технологіі та готельно-ресторанна справа

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
2108.pdf893.34 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show full item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.