Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/13846
Title: Технологічні властивості сировини: навчальний посібник для самостійної роботи студентів
Authors: Прісс, Олеся Петрівна
Присс, Олеся Петровна
Priss, Оlesia
Кюрчев, Сергій Володимирович
Кюрчев, Сергей Владимирович
Kiurchev, Serhii
Жукова, Валентина Федорівна
Жукова, Валентина Федоровна
Zhukova, Valentyna
Гаприндашвили, Нона Арчиловна
Гапріндашвілі, Нона Арчилівна
Gaprindashvili, Nona
Keywords: харчова сировина;структура рослинної сировини;структура тваринної сировини;фізичні властивості;властивості молока;м'ясо;олійна сировина
Issue Date: 2014
Series/Report no.: 224 с.;
Abstract: Розглянуті всі найважливіші питання, які виносяться на самостійне вивчення дисципліни «Технологічні властивості сировини» у відповідності до типових програм. Наведені питання для самостійної підготовки, для самоконтролю, короткі викладення відповідей та рекомендована література щодо самостійного вивчення у позаудиторний час протягом усього семестру.
URI: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/13846
Appears in Collections:кафедра Харчові технологіі та готельно-ресторанна справа

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
143_Посибник_распознан.pdf9.07 MBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show full item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.