Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

кафедра Харчові технологіі та готельно-ресторанна справа : [333] Collection home page

Browse
Subscribe to this collection to receive daily e-mail notification of new additions RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 41 to 60 of 333
Issue DateTitleAuthor(s)
2021Effect of perforation size and substrate bag fruiting position on the morphology of fruiting bodies and clusters in Pleurotus ostreatus (Jacq.) P. KummBandyra, Iryna; Бандура, Ірина Іванівна; Бандура, Ирина Ивановна; Isikhuemhen, S.; Kulyk, Alina; Кулик, Аліна Степанівна; Кулик, Алина Степановна; Serdyuk, Maryna; Сердюк, Марина Єгорівна; Сердюк, Марина Егоровна; Sukharenko, Olena; Сухаренко, Олена Іванівна; Сухаренко, Елена Ивановна; Zhukova, Valentyna; Жукова, Валентина Федорівна; Жукова, Валентина Федоровна; Koliadenko, Viktoriia; Коляденко, Вікторія Вікторівна; Коляденко, Виктория Викторовна; Gaprindashvili, Nona; Гапріндашвілі, Нона Арчилівна; Гаприндашвили, Нона Арчиловна
2021Стевія медова – як натуральний замінник цукруЗарецька, Дар'я Костянтинівна; Зарецкая, Дарья Константиновна; Zaretska, Daria; Сердюк, Марина Єгорівна; Сердюк, Марина Егоровна; Serdiuk, Maryna
2021Прогресивні технології зберігання плодоовочевої продукціїЖукова, Валентина Федорівна; Жукова, Валентина Федоровна; Zhukova, Valentyna; Коробова Я.В.
2021Значення біологічно активних речовин томатів та способи їх збереженняЖукова, Валентина Федорівна; Жукова, Валентина Федоровна; Zhukova, Valentyna; Захарченко М. А.,
2021Особливості виготовлення напівфабрикатів з плодових тіл гливи золотої та опенька тополевогоБандура, Ірина Іванівна; Бандура, Ирина Ивановна; Bandura, Iryna; Кулик, Аліна Степанівна; Кулик, Алина Степановна; Kulyk, Alina; Гапріндашвілі, Нона Арчилівна; Гаприндашвили, Нона Арчиловна; Haprindashvili, Nona
2014Технологічні властивості сировини: навчальний посібник для самостійної роботи студентівПрісс, Олеся Петрівна; Присс, Олеся Петровна; Priss, Оlesia; Кюрчев, Сергій Володимирович; Кюрчев, Сергей Владимирович; Kiurchev, Serhii; Жукова, Валентина Федорівна; Жукова, Валентина Федоровна; Zhukova, Valentyna; Гаприндашвили, Нона Арчиловна; Гапріндашвілі, Нона Арчилівна; Gaprindashvili, Nona
2020Моделювання рецептури замороженого напівфабриката з підвищеним вмістом аскорбінової кислотиЗарецька, Дар'я Костянтинівна; Зарецкая, Дарья Константиновна; Zaretska, Daria; Сердюк, Марина Єгорівна; Сердюк, Марина Егоровна; Serdiuk, Maryna
2020Антиоксиданти: адаптивні реакції організму та продуктивність качокСухаренко, Олена Іванівна; Сухаренко, Елена Ивановна; Sukharenko, Olena
2020Якість готельно–ресторанних послугКюрчева, Людмила Миколаївна; Кюрчева, Людмила Николаевна; Kiurcheva, Liudmyla; Верхоланцева, Валентина Олександрівна; Верхоланцева, Валентина Александровна; Verkholantseva, Valentyna
2017На шляху до великого медозборуАндрущенко, Микола Васильович; Андрущенко, Николай Васильевич; Andrushchenko, Mykola; Коляденко, Вікторія Вікторівна; Коляденко, Виктория Викторовна; Koliadenko, Viktoriia
2016Прогнозування фонду біологічно активних речовин в зелені петрушкиТележенко, Л. М.; Кулик, Аліна Степанівна; Кулик, Алина Степановна; Kulyk, Alina; Жукова, Валентина Федорівна; Жукова, Валентина Федоровна; Zhukova, Valentyna
2017Substantiation of the choice of optimal concentrations of active ingredients of the antioxidant composition for fruit treatment before storageSerdyuk, Maryna; Сердюк, Марина Єгорівна; Сердюк, Марина Егоровна; Velichko, I.; Priss, Olesia; Прісс, Олеся Петрівна; Присс, Олеся Петровна; Danchenko, Olena; Данченко, Олена Олександрівна; Данченко, Елена Александровна; Kiurcheva, Liudmyla; Кюрчева, Людмила Николаевна; Кюрчева, Людмила Миколаївна; Bayberova, Svitlana; Байбєрова, Світлана Сергіївна; Байберова, Светлана Сергеевна
2017Investigation of the influence of antioxidant compositions on development of microbiological spoilage in storage of fruitsSerdyuk, Maryna; Сердюк, Марина Єгорівна; Сердюк, Марина Егоровна; Stepanenko, Dmytrо; Priss, Оlesia; Прісс, Олеся Петрівна; Присс, Олеся Петровна; Kopylova, Tatiana; Gaprindashvili, Nona; Гапріндашвілі, Нона Арчилівна; Гаприндашвили, Нона Арчиловна; Kulik, Alina; Кулик, Аліна Степанівна; Кулик, Алина Степановна; Atanasova, Vita; Kashkano, Maryana; Kozonova, Julia
2017Обґрунтування напрямів удосконалення технології виробництва натурального соку прямого віджимуГригоренко, Олена Віталіївна; Григоренко, Елена Витальевна; Hryhorenko, Olena
2015Методологія дослідження реологічних характеристик кондитерських масГригоренко, Олена Віталіївна; Григоренко, Елена Витальевна; Hryhorenko, Olena
2013Реалізація інтерактивних форм навчання в аграрному ВНЗГригоренко, Олена Віталіївна; Григоренко, Елена Витальевна; Hryhorenko, Olena; Загорко, Надія Петрівна; Загорко, Надежда Петровна; Zahorko, Nadiia
2013Динамика фракционного состава воды в плодах перца сладкого и сливы при замораживании и храненииЗагорко, Надія Петрівна; Загорко, Надежда Петровна; Zahorko, Nadiia; Григоренко, Олена Віталіївна; Григоренко, Елена Витальевна; Hryhorenko, Olena
2011Качественный и количественный состав фенольных соединений в процессе биогенеза виноградных ягодМодонкаева, А. Э.; Аппазова, Н. Н.; Сластья, Е. А.; Григоренко, Елена Витальевна; Григоренко, Олена Віталіївна; Hryhorenko, Olena
2011Изменение влагоудерживающей способности плодов сливы при замораживании и хранении в связи с фракционным составом водыГригоренко, Олена Віталіївна; Григоренко, Елена Витальевна; Hryhorenko, Olena; Модонкаева, А. Э.
2020Вплив абіотичних чінників на формування смакових якостей плодів вишніІванова, Ірина Євгенівна; Иванова, Ирина Евгеньевна; Ivanova, Iryna; Сердюк, Марина Єгорівна; Сердюк, Марина Егоровна; Serdiuk, Maryna; Шкіндер-Барміна, Анна Миколаївна; Шкиндер-Бармина, Анна Николаевна; Shkinder-Barmina, Anna; Кривонос, Ірина Анатоліївна; Кривонос, Ирина Анатольевна; Kryvonos, Iryna
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 41 to 60 of 333