Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 41 to 60 of 344
Issue Date | Title | Author(s) |
2020 | Товарна якість плодів томата з генами уповільненого достигання при зберіганні за антиоксидантної обробки | Жукова, Валентина Федорівна; Жукова, Валентина Федоровна; Zhukova, Valentyna; Захарченко, М. А. |
2020 | Сучасні тенденції розвитку ресторанного господарства України | Карман, Тетяна Вікторівна; Карман, Татьяна Викторовна; Karman, Tetiana; Нестерчук, А. М. |
2021 | Стан та перспективи розвитку готельно–ресторанного бізнесу в Україні | Карман, Тетяна Вікторівна; Карман, Татьяна Викторовна; Karman, Tetiana; Гапріндашвілі, Нона Арчилівна; Гаприндашвили, Нона Арчиловна; Gaprindashvili, Nona |
2021 | Історичні передумови формування регіональної південно-української кухні та вплив на неї кулінарних традицій етнічних переселенців | Карман, Тетяна Вікторівна; Карман, Татьяна Викторовна; Karman, Tetiana; Гапріндашвілі, Нона Арчилівна; Гаприндашвили, Нона Арчиловна; Gaprindashvili, Nona |
2021 | Особливості організації роботи кав’ярень | Гапріндашвілі, Нона Арчилівна; Гаприндашвили, Нона Арчиловна; Gaprindashvili, Nona; Карман, Тетяна Вікторівна; Карман, Татьяна Викторовна; Karman, Tetiana; Прошин, А. С. |
2021 | Вплив обробки біопрепаратом на збереженість антиоксидантів плодів томата | Жукова, Валентина Федорівна; Жукова, Валентина Федоровна; Zhukova, Valentyna; Захарченко, М. А. |
2021 | Використання нетрадиційної сировини в рецептурах кондитерських виробів | Жукова, Валентина Федорівна; Жукова, Валентина Федоровна; Zhukova, Valentyna; Коробова, Я. В. |
2021 | Вплив теплової обробки біопрепаратами на якість плодів томата за зберігання | Захарченко, М. А.; Жукова, Валентина Федорівна; Жукова, Валентина Федоровна; Zhukova, Valentyna |
2020 | Страви з черешень як головний гастрономічний спеціалітет Мелітопольського регіону | Прісс, Олеся Петрівна; Присс, Олеся Петровна; Priss, Olesia; Жукова, Валентина Федорівна; Жукова, Валентина Федоровна; Zhukova, Valentyna; Ротань, П. |
2020 | Розробка технології та оцінка якості зефіру підвищеної харчової цінності | Прісс, Олеся Петрівна; Присс, Олеся Петровна; Priss, Olesia; Жукова, Валентина Федорівна; Жукова, Валентина Федоровна; Zhukova, Valentyna |
2020 | Роль аліментарного фактора в профілактиці та лікуванні короновірусу COVID–19 | Жукова, Валентина Федорівна; Жукова, Валентина Федоровна; Zhukova, Valentyna; Майборода, Данііл Олександрович; Майборода, Даниил Александрович; Maiboroda, Daniil; Ганчева, А. І. |
2021 | Effect of perforation size and substrate bag fruiting position on the morphology of fruiting bodies and clusters in Pleurotus ostreatus (Jacq.) P. Kumm | Bandyra, Iryna; Бандура, Ірина Іванівна; Бандура, Ирина Ивановна; Isikhuemhen, S.; Kulyk, Alina; Кулик, Аліна Степанівна; Кулик, Алина Степановна; Serdyuk, Maryna; Сердюк, Марина Єгорівна; Сердюк, Марина Егоровна; Sukharenko, Olena; Сухаренко, Олена Іванівна; Сухаренко, Елена Ивановна; Zhukova, Valentyna; Жукова, Валентина Федорівна; Жукова, Валентина Федоровна; Koliadenko, Viktoriia; Коляденко, Вікторія Вікторівна; Коляденко, Виктория Викторовна; Gaprindashvili, Nona; Гапріндашвілі, Нона Арчилівна; Гаприндашвили, Нона Арчиловна |
2021 | Стевія медова – як натуральний замінник цукру | Зарецька, Дар'я Костянтинівна; Зарецкая, Дарья Константиновна; Zaretska, Daria; Сердюк, Марина Єгорівна; Сердюк, Марина Егоровна; Serdiuk, Maryna |
2021 | Прогресивні технології зберігання плодоовочевої продукції | Жукова, Валентина Федорівна; Жукова, Валентина Федоровна; Zhukova, Valentyna; Коробова Я.В. |
2021 | Значення біологічно активних речовин томатів та способи їх збереження | Жукова, Валентина Федорівна; Жукова, Валентина Федоровна; Zhukova, Valentyna; Захарченко М. А., |
2021 | Особливості виготовлення напівфабрикатів з плодових тіл гливи золотої та опенька тополевого | Бандура, Ірина Іванівна; Бандура, Ирина Ивановна; Bandura, Iryna; Кулик, Аліна Степанівна; Кулик, Алина Степановна; Kulyk, Alina; Гапріндашвілі, Нона Арчилівна; Гаприндашвили, Нона Арчиловна; Haprindashvili, Nona |
2014 | Технологічні властивості сировини: навчальний посібник для самостійної роботи студентів | Прісс, Олеся Петрівна; Присс, Олеся Петровна; Priss, Оlesia; Кюрчев, Сергій Володимирович; Кюрчев, Сергей Владимирович; Kiurchev, Serhii; Жукова, Валентина Федорівна; Жукова, Валентина Федоровна; Zhukova, Valentyna; Гаприндашвили, Нона Арчиловна; Гапріндашвілі, Нона Арчилівна; Gaprindashvili, Nona |
2020 | Моделювання рецептури замороженого напівфабриката з підвищеним вмістом аскорбінової кислоти | Зарецька, Дар'я Костянтинівна; Зарецкая, Дарья Константиновна; Zaretska, Daria; Сердюк, Марина Єгорівна; Сердюк, Марина Егоровна; Serdiuk, Maryna |
2020 | Антиоксиданти: адаптивні реакції організму та продуктивність качок | Сухаренко, Олена Іванівна; Сухаренко, Елена Ивановна; Sukharenko, Olena |
2020 | Якість готельно–ресторанних послуг | Кюрчева, Людмила Миколаївна; Кюрчева, Людмила Николаевна; Kiurcheva, Liudmyla; Верхоланцева, Валентина Олександрівна; Верхоланцева, Валентина Александровна; Verkholantseva, Valentyna |
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 41 to 60 of 344