Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/14397
Title: | Страви з черешень як головний гастрономічний спеціалітет Мелітопольського регіону |
Authors: | Прісс, Олеся Петрівна Присс, Олеся Петровна Priss, Olesia Жукова, Валентина Федорівна Жукова, Валентина Федоровна Zhukova, Valentyna Ротань, П. |
Keywords: | черешні;страви;гастрономічний туризм;Мелітополь |
Issue Date: | 2020 |
Series/Report no.: | Сучасні тенденції та стратегії розвитку готельно-ресторанного бізнесу: збірник тез доповідей Міжнародної науково-практичної конференції;С. 103-105 |
Abstract: | Мелітопольщина є перспективним регіоном для розвитку такого сучасного напряму індустрії гостинності, як гастрономічний туризм. Поліетнічність Мелітопольського краю сприяє популяризації місцевої кухні як одного з елементів його туристичної привабливості. Завданням дослідження було виявити головні проблеми і перспективи розвитку закладів громадського харчування, які представляють місцеву кухню для туристів і населення в цілому. |
URI: | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/14397 |
Appears in Collections: | кафедра Харчові технологіі та готельно-ресторанна справа |
Show full item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.