Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/14397
Title: Страви з черешень як головний гастрономічний спеціалітет Мелітопольського регіону
Authors: Прісс, Олеся Петрівна
Присс, Олеся Петровна
Priss, Olesia
Жукова, Валентина Федорівна
Жукова, Валентина Федоровна
Zhukova, Valentyna
Ротань, П.
Keywords: черешні;страви;гастрономічний туризм;Мелітополь
Issue Date: 2020
Series/Report no.: Сучасні тенденції та стратегії розвитку готельно-ресторанного бізнесу: збірник тез доповідей Міжнародної науково-практичної конференції;С. 103-105
Abstract: Мелітопольщина є перспективним регіоном для розвитку такого сучасного напряму індустрії гостинності, як гастрономічний туризм. Поліетнічність Мелітопольського краю сприяє популяризації місцевої кухні як одного з елементів його туристичної привабливості. Завданням дослідження було виявити головні проблеми і перспективи розвитку закладів громадського харчування, які представляють місцеву кухню для туристів і населення в цілому.
URI: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/14397
Appears in Collections:кафедра Харчові технологіі та готельно-ресторанна справа

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
4.pdf558.84 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show full item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.