Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/14412
Title: Використання нетрадиційної сировини в рецептурах кондитерських виробів
Authors: Жукова, Валентина Федорівна
Жукова, Валентина Федоровна
Zhukova, Valentyna
Коробова, Я. В.
Keywords: інгредієнти;рецептури;виробники;виноградні кісточки;какао-порошок;вітаміни;макроелементи
Issue Date: 2021
Publisher: УНУС
Series/Report no.: Інноваційні зернопродукти і технології: тези доповідей Всеукраїнської наукової інтернет-конференції (Умань, 19 лютого 2021 р.);С. 40
Abstract: У сфері кондитерського виробництва особливої актуальності набувають нові продукти, збагачені поліфункціональними інгредієнтами з нетрадиційної сировини. Впродовж останніх років науковці працюють над обґрунтуванням можливості використання в кондитерських технологіях нових видів сировинних ресурсів. Це обумовлено не лише високим вмістом в них біологічно активних речовин, але й широкою доступністю та дешевизною. Для практичного впровадження інноваційних технологій або рецептур, необхідне глибоке вивчення технологічних властивостей сировини, це забезпечує вибір найбільш оптимальних способів і режимів їхньої переробки, а також можливість поєднання з іншими інгредієнтами.
URI: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/14412
Appears in Collections:кафедра Харчові технологіі та готельно-ресторанна справа

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
8-40.pdf263.88 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show full item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.