Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/14412
Title: | Використання нетрадиційної сировини в рецептурах кондитерських виробів |
Authors: | Жукова, Валентина Федорівна Жукова, Валентина Федоровна Zhukova, Valentyna Коробова, Я. В. |
Keywords: | інгредієнти;рецептури;виробники;виноградні кісточки;какао-порошок;вітаміни;макроелементи |
Issue Date: | 2021 |
Publisher: | УНУС |
Series/Report no.: | Інноваційні зернопродукти і технології: тези доповідей Всеукраїнської наукової інтернет-конференції (Умань, 19 лютого 2021 р.);С. 40 |
Abstract: | У сфері кондитерського виробництва особливої актуальності набувають нові продукти, збагачені поліфункціональними інгредієнтами з нетрадиційної сировини. Впродовж останніх років науковці працюють над обґрунтуванням можливості використання в кондитерських технологіях нових видів сировинних ресурсів. Це обумовлено не лише високим вмістом в них біологічно активних речовин, але й широкою доступністю та дешевизною. Для практичного впровадження інноваційних технологій або рецептур, необхідне глибоке вивчення технологічних властивостей сировини, це забезпечує вибір найбільш оптимальних способів і режимів їхньої переробки, а також можливість поєднання з іншими інгредієнтами. |
URI: | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/14412 |
Appears in Collections: | кафедра Харчові технологіі та готельно-ресторанна справа |
Show full item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.