Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 20 of 260
Issue Date | Title | Author(s) |
2024 | Оцінка та перспективи розвитку внутрішнього туризму в Україні. | САВЧЕНКО, Олег |
2024 | Розвиток системи управління інноваційною діяльністю курортних підприємств (на прикладі Rixos Premium Seagate) | ПОПОВА, Альона |
2024 | Формування стратегічних напрямів розвитку культурного туризму в Україні. | ЗЛА, Римма |
2024 | Напрями розвитку сільського зеленого туризму у Мелітопольському регіоні. | ОВЕСКОВ, Олександр |
2024 | Розробка технології крафтових напоїв функціонального призначення | Шелест, Владіслав |
2024 | Удосконалення технології виробництва хліба з використанням грибної сировини | Чурсін, Олег Анатолійович |
2024 | Удосконалення технології виготовлення супу цільноовочевого сухого швидкого приготування | Чернявський, Олександр Владиславович |
2024 | Удосконалення технології виготовлення овочевих пастильних виробів з овочевої сировини | Угріна, Поліна Олександрівна |
2024 | Удосконалення технології виробництва компотів із плодово-ягідної сировини функціонального призначення | Сокуренко, Віта Сергіївна |
2024 | Удосконалення технології виробництва борошняних виробів з листкового тіста з грибними начинками | Севастьянович, Марія Віталіївна |
2024 | Удосконалення технології низькотемпературного зберігання м’ясного фаршу із застосуванням природних фенольних сполук | Прошин, Антон Сергійович |
2024 | Удосконалення технології виробництва черешневого вина | Прісс, Євген Рудольфович |
2024 | Розроблення технології виготовлення чатні з огірків | Пригара, Ярослав Миколайович |
2024 | Удосконалення технології виробництва замороженої овочевої продукції | Перець, Тетяна Володимирівна |
2024 | Удосконалення технології морозива-сорбету із ягідної сировини | Пашин, Станіслав Вікторович |
2024 | Розробка технології функціональних овочевих напоїв | Ніконов, Іван Володимирович |
2024 | Удосконалення технології виробництва малинового джему | Недоступ, Віолета Володимировна |
2024 | Удосконалення технології виробництва сиру з лавандою | Микало, Мирослава Вікторівна |
2024 | Удосконалення технології напоїв з підвищеним вмістом біологічно-активних речовин | Мелкумова, Джульєтта Семенівна |
2024 | Розробка технології соусів з йодвміщуючими добавками на основі плодово-ягідної сировини | Маслова, Дар’я Павлівна |
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 20 of 260