Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/3077
Title: | Дослідження коефіцієнта тертя гранульованого жому моркви |
Other Titles: | A study of the coefficient of friction of granular cake carrot Исследование коэфициента трения гранулированого жмыха моркови |
Authors: | Ялпачик, Володимир Федорович Ялпачик, Владимир Федорович Yalpachyk, Volodymyr Буденко, Сергій Федорович Буденко, Сергей Федорович Budenko, Serhii Олексієнко, Вадим Олександрович Алексеенко, Вадим Александрович Alekseenko, Vadym Червоткіна, Олександра Олександрівна Червоткина, Александра Александровна Chervotkina, Oleksandra |
Keywords: | коефіцієнт;тертя;гранула;експеримент;гранулювання;жмых;морковь;вторинні сировинні ресурси;стиснення;витримки під тиском;зняття тиску;релаксації напружень;витримки без тиску;точка адсорбції води |
Issue Date: | 2018 |
Publisher: | ТДАТУ |
Series/Report no.: | Праці Таврійського державного агротехнологічного університету: наукове фахове видання;Вип. 18, т. 1 (С. 112-118) |
Abstract: | Uk: У роботі викладені результати експериментальних досліджень з визначення коефіцієнта тертя спокою і руху зразків гранул з жому моркви. Ru: B работе изложены результаты экспериментальних исследований с определением коэффициента трения покоя и движения образцов гранул из жмыха моркови. En: Тhe paper presents the results eksperimentalnih studies with determination of the coefficient of friction of rest and motion samples of pellets from oil cake of carrot. |
URI: | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/3077 |
Appears in Collections: | Кафедра Харчові технологіі та готельно-ресторанна справа |
Show full item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.