Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/2322
Title: | Формування біологічно активних речовин в плодах томатів під впливом абіотичних факторів |
Authors: | Прісс, Олеся Петрівна Присс, Олеся Петровна Priss, Olesia |
Keywords: | томати;аскорбінова кислота;фенольні речовини;каротиноїди;абіотичні фактори;томаты;каротиноиды;аскорбиновая кислота |
Issue Date: | 2017 |
Publisher: | Одес. нац. акад. харчових техн. |
Series/Report no.: | Харчова наука і технологія = Пищевая наука и технология = Food science and technology : наук.-вироб. журн.;№ 4 |
Abstract: | UA:Розглянуто вплив гідротермічних умов вирощування на формування пулу аскорбінової кислоти, фенольних речових та каротиноїдів у плодах томату. Встановлено, що визначальний вплив на формування комплексу біололгічно-активних речовин томату має сума температур періоду формування і дозрівання плодів, де коефіцієнт кореляції залежно від показника становить -0,64 до 0,75. RU:расмотренно влияние гидротермических условий выращивания на формирование пула аскорбиновой кислоты, фенольных веществ и каротиноидов в плодах томата. Установлено, что определяющее влияние на формирование комплекса биологически активных веществ томата имеет сумма температур периода формирования и созревания плодов, где коэффициент корреляции в зависимости от показателя составляет -0,64 до 0,75. |
URI: | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/2322 |
Appears in Collections: | кафедра Харчові технологіі та готельно-ресторанна справа |
Show full item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.