Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/2132
Title: | Вплив тепловоЇ обробки антиоксидантами на субстрати дихання кабачків впродовж зберігання |
Authors: | Прісс, Олеся Петрівна Присс, Олеся Петровна Priss, Olesia Калитка, Валентина Василівна Калитка, Валентина Васильевна Kalytka, Valentyna |
Keywords: | кабачки;зберігання;антиоксиданти |
Issue Date: | 2015 |
Publisher: | Полтав. гос. аграр. акад. |
Series/Report no.: | Технологический аудит и резервы производства = Технологічний аудит та резерви виробництва : науч. журн.;№ 6, ч. 4 |
Abstract: | Досліджено вплив теплової обробки антиоксидантами на інтенсивність та субстрати дихання кабачків впродовж зберігання. Встановлено, що сумісний вплив теплової обробки і антиоксидантів дозволяє гальмувати інтенсивність дихання, практично вдвічі знижує швидкість витрачання сухих речовин, на 10..12 % розчинних сахаридів, а також інгібує приріст титрованої кислотності на 43…50 %, залежно від гібриду. |
URI: | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/2132 |
Appears in Collections: | Кафедра Харчові технологіі та готельно-ресторанна справа |
Show full item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.