Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/2132
Title: Вплив тепловоЇ обробки антиоксидантами на субстрати дихання кабачків впродовж зберігання
Authors: Прісс, Олеся Петрівна
Присс, Олеся Петровна
Priss, Olesia
Калитка, Валентина Василівна
Калитка, Валентина Васильевна
Kalytka, Valentyna
Keywords: кабачки;зберігання;антиоксиданти
Issue Date: 2015
Publisher: Полтав. гос. аграр. акад.
Series/Report no.: Технологический аудит и резервы производства = Технологічний аудит та резерви виробництва : науч. журн.;№ 6, ч. 4
Abstract: Досліджено вплив теплової обробки антиоксидантами на інтенсивність та субстрати дихання кабачків впродовж зберігання. Встановлено, що сумісний вплив теплової обробки і антиоксидантів дозволяє гальмувати інтенсивність дихання, практично вдвічі знижує швидкість витрачання сухих речовин, на 10..12 % розчинних сахаридів, а також інгібує приріст титрованої кислотності на 43…50 %, залежно від гібриду.
URI: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/2132
Appears in Collections:кафедра Харчові технологіі та готельно-ресторанна справа

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
1604.pdf377.07 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show full item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.