Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/2268
Title: Substantiation of the use of spice plants for enrichment of wheat bread
Authors: Osokina, N.
Kostetska, K.
Gerasymchuk, О.
Voziian, V.
Telezhenko, L.
Priss, O.
Zhukova, V.
Verkholantseva, V.
Palianychka, Nadiia
Stepanenko, D.
Keywords: пікнантемум тонколистий;лобода квіноя;монарда двійчаста;агастахіс
Issue Date: 2017
Publisher: Украинская государственная академия железнодорожного транспорта
Series/Report no.: Восточно-Европейский журнал передовых технологий: науч. журнал;Т. 4, № 11
Abstract: UK: Проведено дослідження можливості застосування малопоширених пряносмакових рослин під час виготовлення хліба пшеничного. Експериментально обґрунтовано та впроваджено заміну частини рецептурної кількості борошна на висушені і розмелені ефіроносні, технічні, пряно-смакові та овочеві рослини під час виготовлення хліба. За визначеними фізико-хімічними, органолептичними показниками хліба підтверджено можливість виготовлення хліба з додаванням рослин.
URI: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/2268
Appears in Collections:кафедра Харчові технологіі та готельно-ресторанна справа

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
2109.pdf1.12 MBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show full item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.