Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/2268
Title: | Substantiation of the use of spice plants for enrichment of wheat bread |
Authors: | Osokina, N. Kostetska, K. Gerasymchuk, О. Voziian, V. Telezhenko, L. Priss, O. Zhukova, V. Verkholantseva, V. Palianychka, Nadiia Stepanenko, D. |
Keywords: | пікнантемум тонколистий;лобода квіноя;монарда двійчаста;агастахіс |
Issue Date: | 2017 |
Publisher: | Украинская государственная академия железнодорожного транспорта |
Series/Report no.: | Восточно-Европейский журнал передовых технологий: науч. журнал;Т. 4, № 11 |
Abstract: | UK: Проведено дослідження можливості застосування малопоширених пряносмакових рослин під час виготовлення хліба пшеничного. Експериментально обґрунтовано та впроваджено заміну частини рецептурної кількості борошна на висушені і розмелені ефіроносні, технічні, пряно-смакові та овочеві рослини під час виготовлення хліба. За визначеними фізико-хімічними, органолептичними показниками хліба підтверджено можливість виготовлення хліба з додаванням рослин. |
URI: | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/2268 |
Appears in Collections: | кафедра Харчові технологіі та готельно-ресторанна справа |
Show full item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.