Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/2138
Название: Вплив теплової обробки антиоксидантами на вміст біологічно активних речовин впродовж зберігання кабачкІв
Авторы: Прісс, О. П.
Priss, О.
Ключевые слова: кабачки
зберігання
Дата публикации: 2016
Издательство: Полтав. гос. аграр. академия
Серия/номер: Технологический аудит и резервы производства = Технологічний аудит та резерви виробництва : науч. журн.;№ 1(27)
Краткий осмотр (реферат): Досліджено вплив теплової обробки композицією антиоксидантів на динаміку аскорбінової кислоти, фенольних речовин, хлорофілів та каротиноїдів впродовж зберігання кабачків. Встановлено, що сумісний вплив теплової обробки і антиоксидантів дозволяє на 25…33 % гальмувати розпад аскорбінової кислоти, сповільнює темпи нарощування фенольних сполук в 1,8…1,9 рази. Оброблені кабачки місять на 15…17 % хлорофілів та на 19…22 % каротиноїдів більше, ніж контрольні.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/2138
Располагается в коллекциях:кафедра Технологія переробки та зберігання продукції с/г

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
1612.pdf283,86 kBAdobe PDFЭскиз
Просмотреть/Открыть
Показать полное описание ресурса   


Google ScholarTM

Проверить


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.