Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/2138
Title: | Вплив теплової обробки антиоксидантами на вміст біологічно активних речовин впродовж зберігання кабачкІв |
Authors: | Прісс, Олеся Петрівна Присс, Олеся Петровна Priss, Оlesia |
Keywords: | кабачки;зберігання |
Issue Date: | 2016 |
Publisher: | Полтав. гос. аграр. академия |
Series/Report no.: | Технологический аудит и резервы производства = Технологічний аудит та резерви виробництва : науч. журн.;№ 1(27) |
Abstract: | Досліджено вплив теплової обробки композицією антиоксидантів на динаміку аскорбінової кислоти, фенольних речовин, хлорофілів та каротиноїдів впродовж зберігання кабачків. Встановлено, що сумісний вплив теплової обробки і антиоксидантів дозволяє на 25…33 % гальмувати розпад аскорбінової кислоти, сповільнює темпи нарощування фенольних сполук в 1,8…1,9 рази. Оброблені кабачки місять на 15…17 % хлорофілів та на 19…22 % каротиноїдів більше, ніж контрольні. |
URI: | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/2138 |
Appears in Collections: | кафедра Харчові технологіі та готельно-ресторанна справа |
Show full item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.