Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/2138
Title: Вплив теплової обробки антиоксидантами на вміст біологічно активних речовин впродовж зберігання кабачкІв
Authors: Прісс, Олеся Петрівна
Присс, Олеся Петровна
Priss, Оlesia
Keywords: кабачки;зберігання
Issue Date: 2016
Publisher: Полтав. гос. аграр. академия
Series/Report no.: Технологический аудит и резервы производства = Технологічний аудит та резерви виробництва : науч. журн.;№ 1(27)
Abstract: Досліджено вплив теплової обробки композицією антиоксидантів на динаміку аскорбінової кислоти, фенольних речовин, хлорофілів та каротиноїдів впродовж зберігання кабачків. Встановлено, що сумісний вплив теплової обробки і антиоксидантів дозволяє на 25…33 % гальмувати розпад аскорбінової кислоти, сповільнює темпи нарощування фенольних сполук в 1,8…1,9 рази. Оброблені кабачки місять на 15…17 % хлорофілів та на 19…22 % каротиноїдів більше, ніж контрольні.
URI: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/2138
Appears in Collections:кафедра Харчові технологіі та готельно-ресторанна справа

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
1612.pdf283.86 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show full item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.