Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/2269
Title: | Substantiation of the choice of optimal concentrations of active ingredients of the antioxidant composition for fruit treatment before storage |
Authors: | Serdyuk, M. Velichko, I. Priss, O. Danchenko, Olena Kurcheva, L. Baiberova, S. |
Keywords: | обробка плодів антиоксидантною композицією;подовження терміну зберігання;щодобові втрати при зберіганні |
Issue Date: | 2017 |
Publisher: | Полтав. гос. аграр. академия |
Series/Report no.: | Технологический аудит и резервы производства = Технологічний аудит та резерви виробництва : науч. журн.;Т. 3, № 3 |
Abstract: | UK: Розроблена антиоксидантна композиція на основі іонолу, диметилсульфоксиду та лецитину, застосування якої сприятиме подовженню терміну зберігання плодів з мінімальним рівнем що- добових втрат. Проведеною оптимізацією встановлено, що при зберіганні плодів яблуні та груші концентрація дистинолу повинна бути на рівні 0,041…0,042 %, концентрація лецитину – 2,9 %, при зберіганні плодів сливи відповідно: дистинолу – 0,022 %, лецитину – 3,4 %. |
URI: | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/2269 |
Appears in Collections: | кафедра Харчові технологіі та готельно-ресторанна справа |
Show full item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.