Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/2269
Title: Substantiation of the choice of optimal concentrations of active ingredients of the antioxidant composition for fruit treatment before storage
Authors: Serdyuk, M.
Velichko, I.
Priss, O.
Danchenko, Olena
Kurcheva, L.
Baiberova, S.
Keywords: обробка плодів антиоксидантною композицією;подовження терміну зберігання;щодобові втрати при зберіганні
Issue Date: 2017
Publisher: Полтав. гос. аграр. академия
Series/Report no.: Технологический аудит и резервы производства = Технологічний аудит та резерви виробництва : науч. журн.;Т. 3, № 3
Abstract: UK: Розроблена антиоксидантна композиція на основі іонолу, диметилсульфоксиду та лецитину, застосування якої сприятиме подовженню терміну зберігання плодів з мінімальним рівнем що- добових втрат. Проведеною оптимізацією встановлено, що при зберіганні плодів яблуні та груші концентрація дистинолу повинна бути на рівні 0,041…0,042 %, концентрація лецитину – 2,9 %, при зберіганні плодів сливи відповідно: дистинолу – 0,022 %, лецитину – 3,4 %.
URI: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/2269
Appears in Collections:кафедра Харчові технологіі та готельно-ресторанна справа

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
2108.pdf893.34 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show full item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.