Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/2305
Title: | Development of fruit diseases of microbial origin during storage at treatment with antioxidant compositions |
Authors: | Serdyuk, M. Stepanenko, D. Priss, O. |
Keywords: | плоди яблуні;плоди сливи;плоди груші;післязбиральна обробка |
Issue Date: | 2017 |
Publisher: | Украинская государственная академия железнодорожного транспортa |
Series/Report no.: | Восточно-Европейский журнал передовых технологий: науч. журнал;Т. 3, № 11 |
Abstract: | Встановлено, що досліджувані антиоксидантні композиції пригнічували розвиток епіфітних мікроорганізмів на поверхні плодів протягом зберігання. Було зафіксовано підвищення їх стрес-толерантності. Результати експерименту доводять зменшення рівня щодобових втрат від мікробіологічних захворювань у 2…3,5 разів. Найбільший позитивний ефект при зберіганні усіх видів плодів був отриманий при обробці композицією на основі дистинолу і лецитину. |
URI: | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/2305 |
Appears in Collections: | кафедра Харчові технологіі та готельно-ресторанна справа |
Show full item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.