ТАВРІЙСЬКИЙ ДЕРЖАВНИЙ
АГРОТЕХНОЛОГІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ІМЕНІ ДМИТРА МОТОРНОГО
Tsatu logo DMYTRO MOTORNYI
TAVRIA STATE
AGROTECHNOLOGICAL UNIVERSITY
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/2430
Title: Research of physical and chemical indices and rheological properties of apple puree different sorts and processing methods
Other Titles: Дослідження фізико-хімічних показників та реологічних властивостей яблучного пюре різних сортів та методів обробки
Authors: Григоренко, Олена Віталіївна
Григоренко, Елена Витальевна
Нryhorenko, Olena
Вершков, Олександр Олександрович
Вершков, Александр Александрович
Vershkov, Оleksandr
Keywords: apples
apple puree quality
chemical indices
physical indices
processing methods
apparent viscosity
яблука
якість пюре
фізико-хімічні показники
методи обробки
ефективна в’язкість
Issue Date: 2014
Publisher: УВ МААО
Series/Report no.: Вісник Українського відділення Міжнародної академії аграрної освіти: зб. наук. праць;Вип. 2
Abstract: EN: The results of physical and chemical indices research of different apple sorts as well as organoleptic and rheological properties of the apple puree preserved by different methods have been considered. The selection of the best quality sorts and processing methods for the purpose of improvement in the quality of apple puree has been substantiated. UK: В роботі наведено результати досліджень фізико-хімічних показників яблук різних сортів та органолептичні і реологічні властивості виготовленого з них пюре, яке консервоване різними методами. Обґрунтовано вибір кращих сортів та методів обробки з метою підвищення якості яблучного пюре.
URI: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/2430
Appears in Collections:кафедра Харчових технологій та готельно-ресторанної справи

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
220.pdf267,64 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show full item record   


Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.