Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/2430
Title: Research of physical and chemical indices and rheological properties of apple puree different sorts and processing methods
Other Titles: Дослідження фізико-хімічних показників та реологічних властивостей яблучного пюре різних сортів та методів обробки
Authors: Григоренко, Олена Віталіївна
Григоренко, Елена Витальевна
Нryhorenko, Olena
Вершков, Олександр Олександрович
Вершков, Александр Александрович
Vershkov, Оleksandr
Keywords: apples;apple puree quality;chemical indices;physical indices;processing methods;apparent viscosity;яблука;якість пюре;фізико-хімічні показники;методи обробки;ефективна в’язкість
Issue Date: 2014
Publisher: УВ МААО
Series/Report no.: Вісник Українського відділення Міжнародної академії аграрної освіти: зб. наук. праць;Вип. 2
Abstract: EN: The results of physical and chemical indices research of different apple sorts as well as organoleptic and rheological properties of the apple puree preserved by different methods have been considered. The selection of the best quality sorts and processing methods for the purpose of improvement in the quality of apple puree has been substantiated. UK: В роботі наведено результати досліджень фізико-хімічних показників яблук різних сортів та органолептичні і реологічні властивості виготовленого з них пюре, яке консервоване різними методами. Обґрунтовано вибір кращих сортів та методів обробки з метою підвищення якості яблучного пюре.
URI: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/2430
Appears in Collections:кафедра Харчові технологіі та готельно-ресторанна справа

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
220.pdf267.64 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show full item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.