Browsing by ???browse.type.metadata.advisor??? Сердюк, Марина Єгорівна
Showing results 1 to 15 of 15
Issue Date | Title | Author(s) |
2013 | Вплив погодних умов на формування компонентів хімічного складу плодів сливи | Сердюк, Марина Егоровна; Serdyuk, Maryna; Гапріндашвілі, Нона Арчилівна; Гаприндашвили, Нона Арчиловна; Gaprindashvili, Nona; Гогунська, П. В.; Гогунская, П. В.; Gogunska, P. |
2021 | Джем із зелених томатів | Шеховцова, Д. С. |
2023 | ЗВІТ ПРО НАУКОВО-ДОСЛІДНУ РОБОТУ Програма 3 РОЗРОБЛЕННЯ ІННОВАЦІЙНИХ ТЕХНОЛОГІЙ ХАРЧОВОЇ ТА КУЛІНАРНОЇ ПРОДУКЦІЇ | Прісс, Олеся Петрівна; Priss, Olesia; Сердюк, Марина Єгорівна; Кюрчева, Людмила Миколаївна; Іванова, Ірина Євгеніївна; Зарецька, Дар'я Костянтинівна; Колісниченко, Тетяна Олександрівна; Загорко, Надія Петрівна; Бандура, Ірина Іванівна; Данченко, Олена Олександрівна; Сокот, Олександр Євгенович; Андрущенко, Микола Васильович; Ангеловська, Алла Олександрівна; Ткаченко, Антон Геннадійович; Булгаков, Павло Олександрович; Кузьменко, Олександр; Яковер, Олександр |
2021 | Обґрунтування технологіїї виробництва цукатів із топінамбура | Мандзій, М. В. |
2024 | Розробка технології функціональних овочевих напоїв | Ніконов, Іван Володимирович |
2023 | Технологія виробництва мармеладу в умовах цеху потужністю 3 тони готової продукції за зміну | Лаврова, Ірина Сергіївна |
2023 | Технологія виробництва натуральних консервів в умовах цеху потужністю 35 тоб готової продукції за зміну | Бойчук, Олеся Ігорівна |
2024 | Технологія виробництва сиркової продукції в умовах цеху потужністю переробки 5 тон молока за зміну. | Вікторов, Олександр Сергійович |
2023 | Технологія виробництва цукатів із овочевої сировини в умовах цеху потужністю 1,2 тони готової продукції | Шеховцова, Діана Сергіївна |
2023 | Технологія переробки чорниці в умовах цеху потужністю 6 тоб готової продукції за зміну | Чумаченко, Наталія Володимирівна |
2024 | Удосконалення технології виготовлення варених ковбасних виробів. | Федак, Анастасія Віталіївна |
2024 | Удосконалення технології виготовлення супу цільноовочевого сухого швидкого приготування | Чернявський, Олександр Владиславович |
2024 | Удосконалення технології виробництва черешневого вина | Прісс, Євген Рудольфович |
2024 | Удосконалення технології крафтових джемів | Барзьонок, Ірина Сергіївна |
2024 | Удосконалення технології морозива-сорбету із ягідної сировини | Пашин, Станіслав Вікторович |