Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Browsing by ???browse.type.metadata.advisor??? Сердюк, Марина Єгорівна

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
А Б В Г Ґ Д Е Є Ё Ж З И І Ї Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ Ы Ь Э Ю Я
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 20 of 25  next >
Issue DateTitleAuthor(s)
2013Вплив погодних умов на формування компонентів хімічного складу плодів сливиСердюк, Марина Егоровна; Serdyuk, Maryna; Гапріндашвілі, Нона Арчилівна; Гаприндашвили, Нона Арчиловна; Gaprindashvili, Nona; Гогунська, П. В.; Гогунская, П. В.; Gogunska, P.
2021Джем із зелених томатівШеховцова, Д. С.
2023ЗВІТ ПРО НАУКОВО-ДОСЛІДНУ РОБОТУ Програма 3 РОЗРОБЛЕННЯ ІННОВАЦІЙНИХ ТЕХНОЛОГІЙ ХАРЧОВОЇ ТА КУЛІНАРНОЇ ПРОДУКЦІЇПрісс, Олеся Петрівна; Priss, Olesia; Сердюк, Марина Єгорівна; Кюрчева, Людмила Миколаївна; Іванова, Ірина Євгенівна; Зарецька, Дар'я Костянтинівна; Колісниченко, Тетяна Олександрівна; Загорко, Надія Петрівна; Бандура, Ірина Іванівна; Данченко, Олена Олександрівна; Сокот, Олександр Євгенович; Андрущенко, Микола Васильович; Ангеловська, Алла Олександрівна; Ткаченко, Антон Геннадійович; Булгаков, Павло Олександрович; Кузьменко, Олександр; Яковер, Олександр
2021Обґрунтування технологіїї виробництва цукатів із топінамбураМандзій, М. В.
2025Розробка технології крафтових джемів із плодів груші (23ХТД. 12838249. 02.25): кваліфікаційна робота магістра ОПП 181 «Харчові технології»Скараєв, Євген Миколайович
2025Розробка технології мармеладу зі зниженим глікемічним індексом (23ХТД. 12761309. 02.25): кваліфікаційна робота магістра ОПП 181 «Харчові технології»Лаврова, Ірина Сергіївна
2025Розробка технології натуральних цукерок зі зниженим глікемічним індексом (23ХТД. 12838204.02.25): кваліфікаційна робота магістра ОПП 181 «Харчові технології»Коньков, Антон Костянтинович
2024Розробка технології функціональних овочевих напоївНіконов, Іван Володимирович
2024Технологія виробництва варено-копчених та сирокопчених ковбас в умовах цеху потужністю 1200 кг готової продукції за зміну (23ХТД.10443601.06.24)Бухарова, Анна
2023Технологія виробництва мармеладу в умовах цеху потужністю 3 тони готової продукції за змінуЛаврова, Ірина Сергіївна
2023Технологія виробництва натуральних консервів в умовах цеху потужністю 35 тоб готової продукції за змінуБойчук, Олеся Ігорівна
2024Технологія виробництва пельменів в умовах цеху потужністю 1200 кг готової продукції за зміну. (23 ХТД. 8999351.06.24)Бизова, Ангеліна
2024Технологія виробництва сиркової продукції в умовах цеху потужністю переробки 5 тон молока за зміну.Вікторов, Олександр Сергійович
2023Технологія виробництва цукатів із овочевої сировини в умовах цеху потужністю 1,2 тони готової продукціїШеховцова, Діана Сергіївна
2023Технологія переробки чорниці в умовах цеху потужністю 6 тоб готової продукції за змінуЧумаченко, Наталія Володимирівна
2025Удосконалення технології безглютенових сухих сніданків функціонального призначення (23ХТД. 12759184.02.25): кваліфікаційна робота магістра ОПП 181 «Харчові технології»Малаєв, Ілля Ігорович
2024Удосконалення технології виготовлення варених ковбасних виробів.Федак, Анастасія Віталіївна
2025Удосконалення технології виготовлення замороженого напівфабрикату з плодового пюре (23ХТД.12744027.02.25): кваліфікаційна робота магістра ОПП 181 «Харчові технології»Коновалова, Ольга Анатоліївна
2025Удосконалення технології виготовлення замороженого напівфабрикату з плодів кизилу (23ХТД. 13024043. 02.25): кваліфікаційна робота магістра ОПП 181 «Харчові технології»Кириченко, Роман Вікторович
2024Удосконалення технології виготовлення супу цільноовочевого сухого швидкого приготуванняЧернявський, Олександр Владиславович