Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/18407
Title: | Технологія виробництва пельменів в умовах цеху потужністю 1200 кг готової продукції за зміну. (23 ХТД. 8999351.06.24) |
Other Titles: | пояснювальна записка до кваліфікаційної роботи СВО «Бакалавр» за освітньо-професійною програмою «Харчові технології» зі спеціальності 181 «Харчові технології». |
Authors: | Бизова, Ангеліна |
Scientific director: | Сердюк, Марина Єгорівна |
Keywords: | м’ясна сировина;сипуча сировина;технологія виробництва пельменів;хіміко-технологічний та мікробіологічний контроль |
Issue Date: | 2024 |
Publisher: | Запоріжжя: ТДАТУ |
Citation: | Бизова Ангеліна Технологія виробництва пельменів в умовах цеху потужністю 1200 кг готової продукції за зміну. (23 ХТД. 8999351.06.24): пояснювальна записка до кваліфікаційної роботи СВО «Бакалавр» за освітньо-професійною програмою «Харчові технології» зі спеціальності 181 «Харчові технології»/ Наук. керівник Сердюк М. Є.– Запоріжжя, 2024. - 20 с. |
Abstract: | Кваліфікаційну роботу присвячено дослідженню технологічного процесу виробництва пельменів. В роботі наведено технологічну схему виробництва пельменів, також наведено графік роботи лінії та програму роботи цеху виробництва пельменів. Надано характеристику використовуваної основної сировини, її фізико-хімічний склад, і технологічні особливості, аналіз небезпечних факторів та встановлення критичних контрольних точок за системою НАССР. Розроблено схему хіміко-технологічного та мікробіологічного контролю виробництва пельменів. Виконано продуктові та економічні розрахунки при виробництві пельменів. Проведений підбір і розрахунок технологічного обладнання та технологічних площ цеху для виробництва свинячих та яловичих пельменів. Надано інформацію про охорону праці. |
URI: | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/18407 |
Appears in Collections: | Бакалаврські роботи |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Byzova Anhelina Tekhnolohiya vyrobnytstva_2024.pdf | 441.88 kB | Adobe PDF | ![]() View/Open |
Show full item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.