Технологія переробки чорниці в умовах цеху потужністю 6 тоб готової продукції за зміну

Вантажиться...
Ескіз

Дата

Автори

Чумаченко, Наталія Володимирівна

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

ORCID

Видавець

Запоріжжя : ТДАТУ

Анотація

UA: Метою кваліфікаційної роботи було технологічне та технічне обгрунтування переробки чорниці в умовах цеху потужністю 6 тоб готової продукції за зміну. У першому розділі підібрано асортиментнй ряд продукції, що виготовляється в цеху, встановлено, що виготовлення соків та варення з чорниці є найактуальнішим. У другому розділі визначені вимоги до якості до чорниці, а також допоміжних матеріалів, для виготовлення соків та варення У третьому розілі розроблено технологічну лінію для виготовлення соку та варення з чорниці, також наведені шліхи утилізації відходів від виробництва. У четвертому розділі наведена характеристика безпечнності виготовлення соку, а також розроблені контрольні критицні точки при їх виготовленні. У п’ятому розділі проведено продуктові розрахунки для виготовлення заданої кількості продукції. У шостому розділі розраховано та приведено технологічне обладнання для виготовлення 6 тоб за зміну проукції з чорниці, розріховано площу складу готової продукції, що становить 432 м2 . У сьомому розділі представлена економічна частина, економічна ефективність соку чоничного складає 45,5%, варення чорничного – 53,9 % У восьмому розділі наведено небезпечні та шкідливі фактори на консервному підприємстві, питання пожежної безпеки, вимоги безпеки до розміщення робочих місць та майданчиків, а також охорони навколишнього середовища.

Опис

Ключові слова

Бібліографічний опис

Чумаченко Н. П. Технологія переробки чорниці в умовах цеху потужністю 6 тоб готової продукції за зміну : кваліфікаційна робота бакалавра 181 «Харчові технології» ОПП «Харчові технології». Чумаченко Наталія Володимирівна. Керівник проф. М. Сердюк. Запоріжжя : ТДАТУ, 2023. 98 с.

DOI

Endorsement

Review

Supplemented By

Referenced By