Технологія переробки чорниці в умовах цеху потужністю 6 тоб готової продукції за зміну
Вантажиться...
Дата
Автори
Чумаченко, Наталія Володимирівна
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
ORCID
Видавець
Запоріжжя : ТДАТУ
Анотація
UA: Метою кваліфікаційної роботи було технологічне та технічне обгрунтування
переробки чорниці в умовах цеху потужністю 6 тоб готової продукції за зміну.
У першому розділі підібрано асортиментнй ряд продукції, що виготовляється
в цеху, встановлено, що виготовлення соків та варення з чорниці є найактуальнішим.
У другому розділі визначені вимоги до якості до чорниці, а також допоміжних
матеріалів, для виготовлення соків та варення
У третьому розілі розроблено технологічну лінію для виготовлення соку та
варення з чорниці, також наведені шліхи утилізації відходів від виробництва.
У четвертому розділі наведена характеристика безпечнності виготовлення
соку, а також розроблені контрольні критицні точки при їх виготовленні.
У п’ятому розділі проведено продуктові розрахунки для виготовлення заданої
кількості продукції.
У шостому розділі розраховано та приведено технологічне обладнання для
виготовлення 6 тоб за зміну проукції з чорниці, розріховано площу складу готової
продукції, що становить 432 м2
.
У сьомому розділі представлена економічна частина, економічна ефективність
соку чоничного складає 45,5%, варення чорничного – 53,9 %
У восьмому розділі наведено небезпечні та шкідливі фактори на консервному
підприємстві, питання пожежної безпеки, вимоги безпеки до розміщення робочих
місць та майданчиків, а також охорони навколишнього середовища.
Опис
Бібліографічний опис
Чумаченко Н. П. Технологія переробки чорниці в умовах цеху потужністю 6 тоб готової продукції за зміну : кваліфікаційна робота бакалавра 181 «Харчові технології» ОПП «Харчові технології». Чумаченко Наталія Володимирівна. Керівник проф. М. Сердюк. Запоріжжя : ТДАТУ, 2023. 98 с.