Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/17326
Title: ЗВІТ ПРО НАУКОВО-ДОСЛІДНУ РОБОТУ Програма 3 РОЗРОБЛЕННЯ ІННОВАЦІЙНИХ ТЕХНОЛОГІЙ ХАРЧОВОЇ ТА КУЛІНАРНОЇ ПРОДУКЦІЇ
Authors: Прісс, Олеся Петрівна
Priss, Olesia
Сердюк, Марина Єгорівна
Кюрчева, Людмила Миколаївна
Іванова, Ірина Євгеніївна
Зарецька, Дар'я Костянтинівна
Колісниченко, Тетяна Олександрівна
Загорко, Надія Петрівна
Бандура, Ірина Іванівна
Данченко, Олена Олександрівна
Сокот, Олександр Євгенович
Андрущенко, Микола Васильович
Ангеловська, Алла Олександрівна
Ткаченко, Антон Геннадійович
Булгаков, Павло Олександрович
Кузьменко, Олександр
Яковер, Олександр
Scientific director: Сердюк, Марина Єгорівна
Keywords: аскорбінова кислота;цукрово-кислотний індекс;поживна цінність;варіабельність;сухі розчинні речовини;цукри;титровані кислоти;кріогенне зберігання;заморожування;джеми;соки;мармелад;м'ясо птиці;гриби;глива;консервування;стерилізація;ферментація
Issue Date: 2023
Publisher: Запоріжжя: ТДАТУ
Citation: ЗВІТ ПРО НАУКОВО-ДОСЛІДНУ РОБОТУ Програма 3 РОЗРОБЛЕННЯ ІННОВАЦІЙНИХ ТЕХНОЛОГІЙ ХАРЧОВОЇ ТА КУЛІНАРНОЇ ПРОДУКЦІЇ (проміжний). Дир. НДІ АТЕ Прісс О.П.; кер. НДР д.т.н., професор Сердюк М.Є. Запоріжжя: ТДАТУ. 2023. 89 с., 14 рис., 46 табл. (№ держреєстрації 0111U002553).
Abstract: Обєкти досліджень: рецептури, технології, зміни якості та біологічної цінності харчової та кулінарної продукції протягом тривалого зберігання та консервування різними методами. Мета роботи: розроблення інноваційних та вдосконалення існуючих технологій харчової та кулінарної продукції. Методи досліджень: загальнонаукові: аналізу літературних джерел та отриманих експериментальних даних, синтезу – для формування узагальнень та висновків, спостереження за процесами формування якості, експерименту – складання схеми лабораторних досліджень, моделювання — для побудови математичних моделей, індукції і дедукції – для співставлення результатів математичного моделювання з отриманими експериментальними даними, органолептичний – для визначення квалітативних показників плодів протягом зберігання. Спеціальні: виробничий – проведення дослідження зі зберігання плодів за обробки антиоксидантними композиціями у виробничих умовах; лабораторний– для досліджень фізико-хімічних, біохімічних показників, мікробіологічного забруднення; математично статистичний – для математичної обробки експериментальних даних, порівняльно-розрахунковий – для визначення економічної ефективності зберігання плодів за обробки антиоксидантними композиціями.
URI: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/17326
UDC: 664.8.03:[634.10:634.2]:678.048
Appears in Collections:Звіти з НДР

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
2023_zvit_NDI_ATE_Serdiuk.pdf2.51 MBAdobe PDFView/Open
Show full item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.