Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/17441
Title: Технологія виробництва цукатів із овочевої сировини в умовах цеху потужністю 1,2 тони готової продукції
Other Titles: кваліфікаційна робота бакалавра
Authors: Шеховцова, Діана Сергіївна
Scientific director: Сердюк, Марина Єгорівна
Keywords: технологія сушіння;варення;цукати;сироп;буряк;морква
Issue Date: 2023
Publisher: Запоріжжя : 2023
Citation: Шеховцова Д. С. Технологія виробництва цукатів із овочевої сировини в умовах цеху потужністю 1,2 тони готової продукції : кваліфікаційна робота бакалавра 181 «Харчові технології» ОПП «Харчові технології». Шеховцова Діана Сергіївна. Керівник проф. М. Сердюк. Запоріжжя, 2023. 111 с.
Abstract: UA: Кваліфікаційна робота присвячена технологічному та технічному обгрунтуванню виробництва цукатів із овочевої сировини в умовах цеху потужністю 1,2 тони готової продукції. Для реалізації поставленої мети в кваліфікаційної роботі надана характеристика сировини та допоміжних матеріалів для виробництва цукатів з буряка і моркви. Розглянуті технології виробництва цукатів. Виконано продуктові розрахунки при виробництві цукатів. Розрахунками встановлено, що для виготовлення 0,840 т цукатів потрібно 0,417 т буряку та 0,914 т моркви. Проведений підбір і розрахунок технологічного обладнання та технологічних площ цеху для переробки буряка і моркви на цукати. Розраховано, що площа цеху становить 463 м2.
URI: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/17441
Appears in Collections:Бакалаврські роботи

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Shekhovtsova_D_41HT_2023.pdf2.04 MBAdobe PDFView/Open
Show full item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.