Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/17441
Title: | Технологія виробництва цукатів із овочевої сировини в умовах цеху потужністю 1,2 тони готової продукції |
Other Titles: | кваліфікаційна робота бакалавра |
Authors: | Шеховцова, Діана Сергіївна |
Scientific director: | Сердюк, Марина Єгорівна |
Keywords: | технологія сушіння;варення;цукати;сироп;буряк;морква |
Issue Date: | 2023 |
Publisher: | Запоріжжя : 2023 |
Citation: | Шеховцова Д. С. Технологія виробництва цукатів із овочевої сировини в умовах цеху потужністю 1,2 тони готової продукції : кваліфікаційна робота бакалавра 181 «Харчові технології» ОПП «Харчові технології». Шеховцова Діана Сергіївна. Керівник проф. М. Сердюк. Запоріжжя, 2023. 111 с. |
Abstract: | UA: Кваліфікаційна робота присвячена технологічному та технічному обгрунтуванню виробництва цукатів із овочевої сировини в умовах цеху потужністю 1,2 тони готової продукції. Для реалізації поставленої мети в кваліфікаційної роботі надана характеристика сировини та допоміжних матеріалів для виробництва цукатів з буряка і моркви. Розглянуті технології виробництва цукатів. Виконано продуктові розрахунки при виробництві цукатів. Розрахунками встановлено, що для виготовлення 0,840 т цукатів потрібно 0,417 т буряку та 0,914 т моркви. Проведений підбір і розрахунок технологічного обладнання та технологічних площ цеху для переробки буряка і моркви на цукати. Розраховано, що площа цеху становить 463 м2. |
URI: | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/17441 |
Appears in Collections: | Бакалаврські роботи |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Shekhovtsova_D_41HT_2023.pdf | 2.04 MB | Adobe PDF | View/Open |
Show full item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.