Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/16241
Title: | Обґрунтування технологіїї виробництва цукатів із топінамбура |
Authors: | Мандзій, М. В. |
Scientific director: | Сердюк, Марина Єгорівна Сердюк, Марина Егоровна Serdyuk, Maryna |
Keywords: | цукати;топінамбур;інулін |
Issue Date: | 2021 |
Series/Report no.: | Збірник наукових праць магістрантів та студентів. Механіко–технологічний факультет;С. 40-41 |
Abstract: | Проаналізована можливість виготовлення цукатів із топінамбура. Запропонована схема технологічного процесу виробництва. |
URI: | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/16241 |
Appears in Collections: | Публікації здобувачів (бакалаврів. магістрів, аспірантів) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
2-40-41.pdf | 319.04 kB | Adobe PDF | View/Open |
Show full item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.