Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

кафедра Харчові технологіі та готельно-ресторанна справа : [344] Collection home page

Browse
Subscribe to this collection to receive daily e-mail notification of new additions RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 21 to 40 of 344
Issue DateTitleAuthor(s)
2023Замороженний напівфабрикат з додаванням обліпихи, як сировина для продуктів функціонального призначенняЗарецька, Дар’я Костянтинівна; Сердюк, Марина Єгорівна; Кривонос, Ірина Анатоліївна; Бандура, В. М.; Zaretska, Daria; Serdyuk, Maryna; Kryvonos, Iryna; Bandura, V.
2023Using protective coating for reduction of losses while storing asparagusPriss, Olesia; Bulhakov, P. O.; Kolisnychenko, Tetiana; Gazzavi-Rogozina, L. V.; Прісс, Олеся Петрівна; Булгаков, Павло Олександрович; Колісниченко, Тетяна Олександрівна; Газзаві-Рогозіна, Л.
2021Шляхи підвищення конкурентоспроможності ресторанного бізнесу в умовах пандеміїПрісс, Олеся Петрівна; Карман, Тетяна Вікторівна; Жукова, Валентина Федоровна; Priss, Olesia; Karman, Tetiana; Zhukova, Valentina
2023Вплив біологічно активних сполук вівса посівного на харчову цінність м’яса гусейДанченко, Олена Олександрівна; Данченко, Микола Миколайович; Майборода, Данііл Олександрович; Здоровцева, Любов Миколаївна
2023Педагогічний дизайн як актуальна тенденція підвищення якості освітиТараненко, Галина Григорівна; Taranenko, Halyna
2019Розробка рецептури м’ясних консервів з грибамиКулик, Аліна Степанівна; Бандура, Ірина Іванівна; Сердюк, Марина Єгорівна; Севастьянович, О. С.; Булгаков, І.В.; Гаприндашвили, Нона Арчилівна
2019Исследование динамики эпифитной микрофлоры замороженной и дефростированной овощной продукции.Загорко, Надія Петрівна; Кулик, Аліна Степанівна; Гаприндашвили, Нона Арчилівна; Кюрчева, Людмила Миколаївна
2019Зберігання зелені коріандру (coriandrum sativum l.) в живильному середовищіПрісс, Олеся Петрівна; Priss, Olesia; Сухаренко, О.І.; Коляденко, В.В.; Нестеров, Ю.Ю.
2023Оцінка морфологічних особливостей плодових тіл їстівних грибів Lentinula edodes та Calocybe indica як об’єктів зберіганняБандура, Ірина Іванівна; Ткаченко, А. Г.; Bandura, Iryna; Tkachenko, A.
2023Регулювання якості м’яса гусей біологічно активними сполуками вівса посівногоМайборода, Данііл Олександрович; Данченко, Олена Олександрівна; Здоровцева, Любов Миколаївна; Данченко, Микола Миколайович; Ніколаєва, Ю. В.; Maiboroda, Daniil; Danchenko, Olena; Zdorovtseva, Liubov; Danchenko, Mykola; Nicolaieva, Yu.
2023Asparagus dry soluble and insoluble matter during storagePriss, Olesia; Sukhenko, V. Yu.; Bulhakov, P. O.; Прісс, Олеся Петрівна; Сухенко, В.; Булгаков, Павло Олександрович
2022Системне мислення як універсальна компетенція людини ХХІ століттяТараненко, Галина Григорівна
2022Використання онлайн ресурсів у викладанні суспільно-гуманітарних дисциплінТараненко, Галина Григорівна; Поправко, О. В.; Taranenko, Halyna; Popravko, O.
2022Педагогічний потенціал подієвого підходу як способу організації освітньої діяльності у закладах вищої освітиПоправко, О. В.; Тараненко, Галина Григорівна; Popravko, O.; Taranenko, Halyna
2021Необхідність переробки відходів птахофабрикГригоренко, Олена Віталіївна; Григоренко, Елена Витальевна; Hryhorenko, Olena
2021Удосконалення технології гарбузових цукатів з використанням кандирування в сиропі з гранатових вичавокЖукова, Валентина Федорівна; Жукова, Валентина Федоровна; Zhukova, Valentyna; Тарасенко, Віра Григорівна; Тарасенко, Вера Григорьевна; Tarasenko, Vira; Кюрчева, Людмила Миколаївна; Кюрчева, Людмила Николаевна; Kiurcheva, Liudmyla
2021Захисні покриття та способи обробки м'ясних продуктів з метою підвищення їх бар'єрних властивостейЗагорко, Надія Петрівна; Загорко, Надежда Петровна; Zahorko, Nadiia; Тарасенко, Віра Григорівна; Тарасенко, Вера Григорьевна; Tarasenko, Vira
2021Інноваційні технології у викладанні дисципліни «Науково-дослідна робота студентів» для спеціальностей «Готельно-ресторанна справа» та «Харчові технології»Григоренко, Олена Віталіївна; Григоренко, Елена Витальевна; Нryhorenko, Olena
2020Збереженність плодів томата з генами уповільненого достигання за антиоксидантної обробкиЖукова, Валентина Федорівна; Жукова, Валентина Федоровна; Zhukova, Valentyna; Онопченко, Н. В.
2020Удосконалення технології борошняних кондитерських виробів з використанням нетрадиційної сировиниЖукова, Валентина Федорівна; Жукова, Валентина Федоровна; Zhukova, Valentyna; Морозова, С. М.
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 21 to 40 of 344