Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 21 to 40 of 344
Issue Date | Title | Author(s) |
2023 | Замороженний напівфабрикат з додаванням обліпихи, як сировина для продуктів функціонального призначення | Зарецька, Дар’я Костянтинівна; Сердюк, Марина Єгорівна; Кривонос, Ірина Анатоліївна; Бандура, В. М.; Zaretska, Daria; Serdyuk, Maryna; Kryvonos, Iryna; Bandura, V. |
2023 | Using protective coating for reduction of losses while storing asparagus | Priss, Olesia; Bulhakov, P. O.; Kolisnychenko, Tetiana; Gazzavi-Rogozina, L. V.; Прісс, Олеся Петрівна; Булгаков, Павло Олександрович; Колісниченко, Тетяна Олександрівна; Газзаві-Рогозіна, Л. |
2021 | Шляхи підвищення конкурентоспроможності ресторанного бізнесу в умовах пандемії | Прісс, Олеся Петрівна; Карман, Тетяна Вікторівна; Жукова, Валентина Федоровна; Priss, Olesia; Karman, Tetiana; Zhukova, Valentina |
2023 | Вплив біологічно активних сполук вівса посівного на харчову цінність м’яса гусей | Данченко, Олена Олександрівна; Данченко, Микола Миколайович; Майборода, Данііл Олександрович; Здоровцева, Любов Миколаївна |
2023 | Педагогічний дизайн як актуальна тенденція підвищення якості освіти | Тараненко, Галина Григорівна; Taranenko, Halyna |
2019 | Розробка рецептури м’ясних консервів з грибами | Кулик, Аліна Степанівна; Бандура, Ірина Іванівна; Сердюк, Марина Єгорівна; Севастьянович, О. С.; Булгаков, І.В.; Гаприндашвили, Нона Арчилівна |
2019 | Исследование динамики эпифитной микрофлоры замороженной и дефростированной овощной продукции. | Загорко, Надія Петрівна; Кулик, Аліна Степанівна; Гаприндашвили, Нона Арчилівна; Кюрчева, Людмила Миколаївна |
2019 | Зберігання зелені коріандру (coriandrum sativum l.) в живильному середовищі | Прісс, Олеся Петрівна; Priss, Olesia; Сухаренко, О.І.; Коляденко, В.В.; Нестеров, Ю.Ю. |
2023 | Оцінка морфологічних особливостей плодових тіл їстівних грибів Lentinula edodes та Calocybe indica як об’єктів зберігання | Бандура, Ірина Іванівна; Ткаченко, А. Г.; Bandura, Iryna; Tkachenko, A. |
2023 | Регулювання якості м’яса гусей біологічно активними сполуками вівса посівного | Майборода, Данііл Олександрович; Данченко, Олена Олександрівна; Здоровцева, Любов Миколаївна; Данченко, Микола Миколайович; Ніколаєва, Ю. В.; Maiboroda, Daniil; Danchenko, Olena; Zdorovtseva, Liubov; Danchenko, Mykola; Nicolaieva, Yu. |
2023 | Asparagus dry soluble and insoluble matter during storage | Priss, Olesia; Sukhenko, V. Yu.; Bulhakov, P. O.; Прісс, Олеся Петрівна; Сухенко, В.; Булгаков, Павло Олександрович |
2022 | Системне мислення як універсальна компетенція людини ХХІ століття | Тараненко, Галина Григорівна |
2022 | Використання онлайн ресурсів у викладанні суспільно-гуманітарних дисциплін | Тараненко, Галина Григорівна; Поправко, О. В.; Taranenko, Halyna; Popravko, O. |
2022 | Педагогічний потенціал подієвого підходу як способу організації освітньої діяльності у закладах вищої освіти | Поправко, О. В.; Тараненко, Галина Григорівна; Popravko, O.; Taranenko, Halyna |
2021 | Необхідність переробки відходів птахофабрик | Григоренко, Олена Віталіївна; Григоренко, Елена Витальевна; Hryhorenko, Olena |
2021 | Удосконалення технології гарбузових цукатів з використанням кандирування в сиропі з гранатових вичавок | Жукова, Валентина Федорівна; Жукова, Валентина Федоровна; Zhukova, Valentyna; Тарасенко, Віра Григорівна; Тарасенко, Вера Григорьевна; Tarasenko, Vira; Кюрчева, Людмила Миколаївна; Кюрчева, Людмила Николаевна; Kiurcheva, Liudmyla |
2021 | Захисні покриття та способи обробки м'ясних продуктів з метою підвищення їх бар'єрних властивостей | Загорко, Надія Петрівна; Загорко, Надежда Петровна; Zahorko, Nadiia; Тарасенко, Віра Григорівна; Тарасенко, Вера Григорьевна; Tarasenko, Vira |
2021 | Інноваційні технології у викладанні дисципліни «Науково-дослідна робота студентів» для спеціальностей «Готельно-ресторанна справа» та «Харчові технології» | Григоренко, Олена Віталіївна; Григоренко, Елена Витальевна; Нryhorenko, Olena |
2020 | Збереженність плодів томата з генами уповільненого достигання за антиоксидантної обробки | Жукова, Валентина Федорівна; Жукова, Валентина Федоровна; Zhukova, Valentyna; Онопченко, Н. В. |
2020 | Удосконалення технології борошняних кондитерських виробів з використанням нетрадиційної сировини | Жукова, Валентина Федорівна; Жукова, Валентина Федоровна; Zhukova, Valentyna; Морозова, С. М. |
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 21 to 40 of 344