Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Кафедра Харчові технологіі та готельно-ресторанна справа : [355] Collection home page

Browse
Subscribe to this collection to receive daily e-mail notification of new additions RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 21 to 40 of 355
Issue DateTitleAuthor(s)
2024Enhancing the quality and technological properties of goose meat during low-temperature storage through the action of biologically active substances from oats and alfalfa .Maiboroda, Daniil; Майборода, Данііл Олександрович; Danchenko, Olena; Данченко, Олена Олександрівна; Gryshchenko, V.; Danchenko, Mykola; Данченко, Микола Миколайович
Nov-2023Фенольні сполуки вівса посівного як засіб підвищення адаптаційного потенціалу гусей в онтогенезі.Данченко, Олена Олександрівна; Danchenko, O.; Майборода, Данііл Олександрович; Maiboroda, D.; Данченко, Микола Миколайович; Danchenko, M.; Ангеловська, Алла Олександрівна; Angelovska, A.
2022Технологія та властивості напівфабрикату низьколактозного на основі молочної сироватки підсирноїГніцевич, Вікторія; Gnitsevych, Victoriya; Гончар, Юлія Миколаївна; Honchar, Yuliia
2023Удосконалення технології хлібо-булочних виробів з використанням їстівних грибів та продуктів їхньої переробкиБандура, Ірина Іванівна; Сокот, Олександр Євгенович; Bandura, Iryna; Sokot, O.
2023Дослідження органолептичних показників якості емульсійних соусів з йодміщуючими добавкамиКолісниченко, Тетяна Олександрівна; Прісс, Олеся Петрівна; Кюрчева, Людмила Миколаївна; Сефіханова, К. А.; Kolisnychenko, Tetiana; Priss, Olesia; Kiurcheva, Liudmyla; Sefikhanova, K.
2023Особливості окисного псування тканин пеленгасу при зберіганні в охолодженому стані.Прісс, Олеся Петрівна; Priss, Olesia; Сердюк, Марина Єгорівна; Serdyuk, Marina; Колісниченко, Тетяна Олександрівна; Kolisnychenko, Tеtiana; Данченко, Микола Миколайович; Danchenko, Mykola; Здоровцева, Любов Миколаївна; Zdorovtseva, Liubov
2023Технологічні аспекти виробництва пастилиДіденко, І. С.; Загорко, Надія Петрівна; Didenko, I.; Zahorko, Nadiia
2023Розробка технології виготовлення пива з використанням каррагінануПрасолов, Д. С.; Загорко, Надія Петрівна; Prasolov, D.; Zahorko, Nadiia
2023Особливості виробництва цукерокДіденко, І. С.; Загорко, Надія Петрівна; Didenko, I.; Zahorko, Nadiia
Nov-2023ВІйна в Україні: ризики для глобальної продовольчої безпеки.Прісс, Олеся Петрівна
Nov-2023Перспективність технології виробництва чіпсів з плодів та ягідКюрчева, Людмила Миколаївна
2023Замороженний напівфабрикат з додаванням обліпихи, як сировина для продуктів функціонального призначенняЗарецька, Дар’я Костянтинівна; Сердюк, Марина Єгорівна; Кривонос, Ірина Анатоліївна; Бандура, В. М.; Zaretska, Daria; Serdyuk, Maryna; Kryvonos, Iryna; Bandura, V.
2023Using protective coating for reduction of losses while storing asparagusPriss, Olesia; Bulhakov, P. O.; Kolisnychenko, Tetiana; Gazzavi-Rogozina, L. V.; Прісс, Олеся Петрівна; Булгаков, Павло Олександрович; Колісниченко, Тетяна Олександрівна; Газзаві-Рогозіна, Л.
2021Шляхи підвищення конкурентоспроможності ресторанного бізнесу в умовах пандеміїПрісс, Олеся Петрівна; Карман, Тетяна Вікторівна; Жукова, Валентина Федоровна; Priss, Olesia; Karman, Tetiana; Zhukova, Valentina
2023Вплив біологічно активних сполук вівса посівного на харчову цінність м’яса гусейДанченко, Олена Олександрівна; Данченко, Микола Миколайович; Майборода, Данііл Олександрович; Здоровцева, Любов Миколаївна
2023Педагогічний дизайн як актуальна тенденція підвищення якості освітиТараненко, Галина Григорівна; Taranenko, Halyna
2019Розробка рецептури м’ясних консервів з грибамиКулик, Аліна Степанівна; Бандура, Ірина Іванівна; Сердюк, Марина Єгорівна; Севастьянович, О. С.; Булгаков, І.В.; Гаприндашвили, Нона Арчилівна
2019Исследование динамики эпифитной микрофлоры замороженной и дефростированной овощной продукции.Загорко, Надія Петрівна; Кулик, Аліна Степанівна; Гаприндашвили, Нона Арчилівна; Кюрчева, Людмила Миколаївна
2019Зберігання зелені коріандру (coriandrum sativum l.) в живильному середовищіПрісс, Олеся Петрівна; Priss, Olesia; Сухаренко, О.І.; Коляденко, В.В.; Нестеров, Ю.Ю.
2023Оцінка морфологічних особливостей плодових тіл їстівних грибів Lentinula edodes та Calocybe indica як об’єктів зберіганняБандура, Ірина Іванівна; Ткаченко, Антон Геннадійович; Bandura, Iryna; Tkachenko, Anton
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 21 to 40 of 355