Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 21 to 40 of 361
Issue Date | Title | Author(s) |
2024 | Analysis of the hypotheses of milk fat phase dispersion and structural features of homogenizers. | Samoichuk, Kyrylo; Самойчук, Кирило Олегович; Verkholantseva, Valentyna; Верхоланцева, Валентина Олександрівна; Palianychka, Nadiia; Паляничка, Надія Олександрівна; Kovalyov, Alexandr; Ковальов, Олександр Олександрович; Dmytrevskyi, Dmytro; Horielko, Dmytro; Chervonyi, Vitalii; Voitsekhivsky, Volodymyr |
2024 | Crafting fermented pepper-based hot sauces. | Kolisnychenko, Tetiana;; Колісниченко, Тетяна Олександрівна; Sefikhanova, Kateryna |
2024 | Qualimetric assessment and features of quality formation for cultivated mushrooms in accordance with the methods of further processing. | Bandura, Iryna; Бандура, Ірина Іванівна; Krupodorova, Tetiana |
2024 | Technology of multilayer and glazed fruit and vegetable chips. | Dudarev, Igor; Panasyuk, Svitlana; Say, Volodymyr; Zahorko, Nadiia; Загорко, Надія Петрівна |
2024 | The advantages of using sublimation for preserving the antioxidant properties of cranberries. | Kiurcheva, Liudmyla; Кюрчева, Людмила Миколаївна; Holiachuk, Serhii |
2024 | Strategies for reducing postharvest losses of vegetables through integral assessment of antioxidant status. | Priss, Olesia; Прісс, Олеся Петрівна; Glowacki, Szymon |
2024 | Enhancing the quality and technological properties of goose meat during low-temperature storage through the action of biologically active substances from oats and alfalfa . | Maiboroda, Daniil; Майборода, Данііл Олександрович; Danchenko, Olena; Данченко, Олена Олександрівна; Gryshchenko, V.; Danchenko, Mykola; Данченко, Микола Миколайович |
Nov-2023 | Фенольні сполуки вівса посівного як засіб підвищення адаптаційного потенціалу гусей в онтогенезі. | Данченко, Олена Олександрівна; Danchenko, O.; Майборода, Данііл Олександрович; Maiboroda, D.; Данченко, Микола Миколайович; Danchenko, M.; Ангеловська, Алла Олександрівна; Angelovska, A. |
2022 | Технологія та властивості напівфабрикату низьколактозного на основі молочної сироватки підсирної | Гніцевич, Вікторія; Gnitsevych, Victoriya; Гончар, Юлія Миколаївна; Honchar, Yuliia |
2023 | Удосконалення технології хлібо-булочних виробів з використанням їстівних грибів та продуктів їхньої переробки | Бандура, Ірина Іванівна; Сокот, Олександр Євгенович; Bandura, Iryna; Sokot, O. |
2023 | Дослідження органолептичних показників якості емульсійних соусів з йодміщуючими добавками | Колісниченко, Тетяна Олександрівна; Прісс, Олеся Петрівна; Кюрчева, Людмила Миколаївна; Сефіханова, К. А.; Kolisnychenko, Tetiana; Priss, Olesia; Kiurcheva, Liudmyla; Sefikhanova, K. |
2023 | Особливості окисного псування тканин пеленгасу при зберіганні в охолодженому стані. | Прісс, Олеся Петрівна; Priss, Olesia; Сердюк, Марина Єгорівна; Serdyuk, Marina; Колісниченко, Тетяна Олександрівна; Kolisnychenko, Tеtiana; Данченко, Микола Миколайович; Danchenko, Mykola; Здоровцева, Любов Миколаївна; Zdorovtseva, Liubov |
2023 | Технологічні аспекти виробництва пастили | Діденко, І. С.; Загорко, Надія Петрівна; Didenko, I.; Zahorko, Nadiia |
2023 | Розробка технології виготовлення пива з використанням каррагінану | Прасолов, Д. С.; Загорко, Надія Петрівна; Prasolov, D.; Zahorko, Nadiia |
2023 | Особливості виробництва цукерок | Діденко, І. С.; Загорко, Надія Петрівна; Didenko, I.; Zahorko, Nadiia |
Nov-2023 | ВІйна в Україні: ризики для глобальної продовольчої безпеки. | Прісс, Олеся Петрівна |
Nov-2023 | Перспективність технології виробництва чіпсів з плодів та ягід | Кюрчева, Людмила Миколаївна |
2023 | Замороженний напівфабрикат з додаванням обліпихи, як сировина для продуктів функціонального призначення | Зарецька, Дар’я Костянтинівна; Сердюк, Марина Єгорівна; Кривонос, Ірина Анатоліївна; Бандура, В. М.; Zaretska, Daria; Serdyuk, Maryna; Kryvonos, Iryna; Bandura, V. |
2023 | Using protective coating for reduction of losses while storing asparagus | Priss, Olesia; Bulhakov, P. O.; Kolisnychenko, Tetiana; Gazzavi-Rogozina, L. V.; Прісс, Олеся Петрівна; Булгаков, Павло Олександрович; Колісниченко, Тетяна Олександрівна; Газзаві-Рогозіна, Л. |
2021 | Шляхи підвищення конкурентоспроможності ресторанного бізнесу в умовах пандемії | Прісс, Олеся Петрівна; Карман, Тетяна Вікторівна; Жукова, Валентина Федоровна; Priss, Olesia; Karman, Tetiana; Zhukova, Valentina |
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 21 to 40 of 361