Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 21 to 40 of 355
Issue Date | Title | Author(s) |
2024 | Enhancing the quality and technological properties of goose meat during low-temperature storage through the action of biologically active substances from oats and alfalfa . | Maiboroda, Daniil; Майборода, Данііл Олександрович; Danchenko, Olena; Данченко, Олена Олександрівна; Gryshchenko, V.; Danchenko, Mykola; Данченко, Микола Миколайович |
Nov-2023 | Фенольні сполуки вівса посівного як засіб підвищення адаптаційного потенціалу гусей в онтогенезі. | Данченко, Олена Олександрівна; Danchenko, O.; Майборода, Данііл Олександрович; Maiboroda, D.; Данченко, Микола Миколайович; Danchenko, M.; Ангеловська, Алла Олександрівна; Angelovska, A. |
2022 | Технологія та властивості напівфабрикату низьколактозного на основі молочної сироватки підсирної | Гніцевич, Вікторія; Gnitsevych, Victoriya; Гончар, Юлія Миколаївна; Honchar, Yuliia |
2023 | Удосконалення технології хлібо-булочних виробів з використанням їстівних грибів та продуктів їхньої переробки | Бандура, Ірина Іванівна; Сокот, Олександр Євгенович; Bandura, Iryna; Sokot, O. |
2023 | Дослідження органолептичних показників якості емульсійних соусів з йодміщуючими добавками | Колісниченко, Тетяна Олександрівна; Прісс, Олеся Петрівна; Кюрчева, Людмила Миколаївна; Сефіханова, К. А.; Kolisnychenko, Tetiana; Priss, Olesia; Kiurcheva, Liudmyla; Sefikhanova, K. |
2023 | Особливості окисного псування тканин пеленгасу при зберіганні в охолодженому стані. | Прісс, Олеся Петрівна; Priss, Olesia; Сердюк, Марина Єгорівна; Serdyuk, Marina; Колісниченко, Тетяна Олександрівна; Kolisnychenko, Tеtiana; Данченко, Микола Миколайович; Danchenko, Mykola; Здоровцева, Любов Миколаївна; Zdorovtseva, Liubov |
2023 | Технологічні аспекти виробництва пастили | Діденко, І. С.; Загорко, Надія Петрівна; Didenko, I.; Zahorko, Nadiia |
2023 | Розробка технології виготовлення пива з використанням каррагінану | Прасолов, Д. С.; Загорко, Надія Петрівна; Prasolov, D.; Zahorko, Nadiia |
2023 | Особливості виробництва цукерок | Діденко, І. С.; Загорко, Надія Петрівна; Didenko, I.; Zahorko, Nadiia |
Nov-2023 | ВІйна в Україні: ризики для глобальної продовольчої безпеки. | Прісс, Олеся Петрівна |
Nov-2023 | Перспективність технології виробництва чіпсів з плодів та ягід | Кюрчева, Людмила Миколаївна |
2023 | Замороженний напівфабрикат з додаванням обліпихи, як сировина для продуктів функціонального призначення | Зарецька, Дар’я Костянтинівна; Сердюк, Марина Єгорівна; Кривонос, Ірина Анатоліївна; Бандура, В. М.; Zaretska, Daria; Serdyuk, Maryna; Kryvonos, Iryna; Bandura, V. |
2023 | Using protective coating for reduction of losses while storing asparagus | Priss, Olesia; Bulhakov, P. O.; Kolisnychenko, Tetiana; Gazzavi-Rogozina, L. V.; Прісс, Олеся Петрівна; Булгаков, Павло Олександрович; Колісниченко, Тетяна Олександрівна; Газзаві-Рогозіна, Л. |
2021 | Шляхи підвищення конкурентоспроможності ресторанного бізнесу в умовах пандемії | Прісс, Олеся Петрівна; Карман, Тетяна Вікторівна; Жукова, Валентина Федоровна; Priss, Olesia; Karman, Tetiana; Zhukova, Valentina |
2023 | Вплив біологічно активних сполук вівса посівного на харчову цінність м’яса гусей | Данченко, Олена Олександрівна; Данченко, Микола Миколайович; Майборода, Данііл Олександрович; Здоровцева, Любов Миколаївна |
2023 | Педагогічний дизайн як актуальна тенденція підвищення якості освіти | Тараненко, Галина Григорівна; Taranenko, Halyna |
2019 | Розробка рецептури м’ясних консервів з грибами | Кулик, Аліна Степанівна; Бандура, Ірина Іванівна; Сердюк, Марина Єгорівна; Севастьянович, О. С.; Булгаков, І.В.; Гаприндашвили, Нона Арчилівна |
2019 | Исследование динамики эпифитной микрофлоры замороженной и дефростированной овощной продукции. | Загорко, Надія Петрівна; Кулик, Аліна Степанівна; Гаприндашвили, Нона Арчилівна; Кюрчева, Людмила Миколаївна |
2019 | Зберігання зелені коріандру (coriandrum sativum l.) в живильному середовищі | Прісс, Олеся Петрівна; Priss, Olesia; Сухаренко, О.І.; Коляденко, В.В.; Нестеров, Ю.Ю. |
2023 | Оцінка морфологічних особливостей плодових тіл їстівних грибів Lentinula edodes та Calocybe indica як об’єктів зберігання | Бандура, Ірина Іванівна; Ткаченко, Антон Геннадійович; Bandura, Iryna; Tkachenko, Anton |
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 21 to 40 of 355