Особливості виробництва цукерок
Вантажиться...
Дата
Автори
Діденко, І. С.
Загорко, Надія Петрівна
Didenko, I.
Zahorko, Nadiia
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
ORCID
Видавець
Запоріжжя : ТДАТУ
Анотація
UA: Виробництво багатьох груп, а також деяких видів цукерок має свої
особливості і здійснюється на відповідних технологічних лініях. Разом
з тим можна виділити загальні операції технологічної схеми
виробництва: приготування цукеркових мас, формування корпусів,
обробка їх поверхні, загортання, фасування, пакування.
Приготування цукеркових мас для більшості видів включає
уварювання цукрово - патокового або інших сиропів, часом з
наступним їх збиванням. Для багатьох цукеркових мас характерна
механічна обробка сировини – подрібнення, розтирання, змішування
тощо. Деякі особливості обробки наведено у характеристиці
відповідних груп цукеркових виробів.
Опис
Бібліографічний опис
Діденко І. С., Загорко Н. П. Особливості виробництва цукерок. Технічне забезпечення інноваційних технологій в агропромисловому комплексі : матеріали V Міжнар. наук.-практ. Інтернет-конференції, м. Запоріжжя, 01-24 листопада 2023 р. Запоріжжя : ТДАТУ, 2023. С.187-189.