Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/17215
Title: | Особливості виробництва цукерок |
Authors: | Діденко, І. С. Загорко, Надія Петрівна Didenko, I. Zahorko, Nadiia |
Keywords: | солодощі;кондитерські вироби;цукеркові маси;формування корпусів цукерок;кондитерська глазур;загортання цукерок |
Issue Date: | 2023 |
Publisher: | Запоріжжя : 2023 |
Citation: | Діденко І. С., Загорко Н. П. Особливості виробництва цукерок. Технічне забезпечення інноваційних технологій в агропромисловому комплексі : матеріали V Міжнар. наук.-практ. Інтернет-конференції (Запоріжжя, 01-24 листопада 2023 р.). Запоріжжя : ТДАТУ, 2023. С.187-189. |
Abstract: | UA: Виробництво багатьох груп, а також деяких видів цукерок має свої особливості і здійснюється на відповідних технологічних лініях. Разом з тим можна виділити загальні операції технологічної схеми виробництва: приготування цукеркових мас, формування корпусів, обробка їх поверхні, загортання, фасування, пакування. Приготування цукеркових мас для більшості видів включає уварювання цукрово - патокового або інших сиропів, часом з наступним їх збиванням. Для багатьох цукеркових мас характерна механічна обробка сировини – подрібнення, розтирання, змішування тощо. Деякі особливості обробки наведено у характеристиці відповідних груп цукеркових виробів. |
URI: | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/17215 |
UDC: | 664.1 |
Appears in Collections: | Кафедра Харчові технологіі та готельно-ресторанна справа |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
materialy-V_mnpk_2023._187-189.pdf | 519.52 kB | Adobe PDF | ![]() View/Open |
Show full item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.