Особливості виробництва цукерок

Вантажиться...
Ескіз

Дата

Автори

Діденко, І. С.
Загорко, Надія Петрівна
Didenko, I.
Zahorko, Nadiia

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

ORCID

Видавець

Запоріжжя : ТДАТУ

Анотація

UA: Виробництво багатьох груп, а також деяких видів цукерок має свої особливості і здійснюється на відповідних технологічних лініях. Разом з тим можна виділити загальні операції технологічної схеми виробництва: приготування цукеркових мас, формування корпусів, обробка їх поверхні, загортання, фасування, пакування. Приготування цукеркових мас для більшості видів включає уварювання цукрово - патокового або інших сиропів, часом з наступним їх збиванням. Для багатьох цукеркових мас характерна механічна обробка сировини – подрібнення, розтирання, змішування тощо. Деякі особливості обробки наведено у характеристиці відповідних груп цукеркових виробів.

Опис

Бібліографічний опис

Діденко І. С., Загорко Н. П. Особливості виробництва цукерок. Технічне забезпечення інноваційних технологій в агропромисловому комплексі : матеріали V Міжнар. наук.-практ. Інтернет-конференції, м. Запоріжжя, 01-24 листопада 2023 р. Запоріжжя : ТДАТУ, 2023. С.187-189.

DOI

Endorsement

Review

Supplemented By

Referenced By