Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/17216
Title: | Розробка технології виготовлення пива з використанням каррагінану |
Authors: | Прасолов, Д. С. Загорко, Надія Петрівна Prasolov, D. Zahorko, Nadiia |
Keywords: | харчова промисловість;виробництво пива;каррагінан;антиоксидантні властивості |
Issue Date: | 2023 |
Publisher: | Запоріжжя : 2023 |
Citation: | Прасолов Д. С., Загорко Н. П. Розробка технології виготовлення пива з використанням каррагінану. Технічне забезпечення інноваційних технологій в агропромисловому комплексі : матеріали V Міжнар. наук.-практ. Інтернет-конференції (Запоріжжя, 01-24 листопада 2023 р.). Запоріжжя : ТДАТУ, 2023. С.190-192. |
Abstract: | UA: Галузь пивоваріння є абсолютно унікальною порівняно з іншими секторами промисловості. Вона поєднує в собі як традиції, передані з покоління в покоління, так і економічний аспект в чистому вигляді. На сучасному етапі її функціонування спостерігається тенденція до зростання динаміки, що суттєво впливає на розвиток національної економіки. Пивоварна галузь виявляється дуже капіталоємкою, і кожне робоче місце у цій сфері створює додатково до 10 робочих місць у суміжних галузях. З точки зору інновацій та модернізації промисловості, пивоварна галузь є прикладом однієї з найбільш інноваційних, сучасних та модернізованих галузей. Згідно результатів аналізу, три відсотки робочих місць у цій галузі формують двадцять відсотків валового продукту харчової промисловості. Пивна індустрія визначається як одна з найбільш прибуткових на внутрішньому ринку, оскільки близько 70% населення світу споживає пиво. |
URI: | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/17216 |
UDC: | 663.4 |
Appears in Collections: | Кафедра Харчові технологіі та готельно-ресторанна справа |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
materialy-V_mnpk_2023._190-192.pdf | 522.36 kB | Adobe PDF | ![]() View/Open |
Show full item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.