Розробка технології виготовлення пива з використанням каррагінану
Вантажиться...
Дата
Автори
Прасолов, Д. С.
Загорко, Надія Петрівна
Prasolov, D.
Zahorko, Nadiia
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
ORCID
Видавець
Запоріжжя : ТДАТУ
Анотація
UA: Галузь пивоваріння є абсолютно унікальною порівняно з іншими
секторами промисловості. Вона поєднує в собі як традиції, передані з
покоління в покоління, так і економічний аспект в чистому вигляді. На
сучасному етапі її функціонування спостерігається тенденція до
зростання динаміки, що суттєво впливає на розвиток національної
економіки. Пивоварна галузь виявляється дуже капіталоємкою, і кожне
робоче місце у цій сфері створює додатково до 10 робочих місць у
суміжних галузях. З точки зору інновацій та модернізації
промисловості, пивоварна галузь є прикладом однієї з найбільш
інноваційних, сучасних та модернізованих галузей. Згідно результатів
аналізу, три відсотки робочих місць у цій галузі формують двадцять
відсотків валового продукту харчової промисловості. Пивна індустрія
визначається як одна з найбільш прибуткових на внутрішньому ринку,
оскільки близько 70% населення світу споживає пиво.
Опис
Ключові слова
Бібліографічний опис
Прасолов Д. С., Загорко Н. П. Розробка технології виготовлення пива з використанням каррагінану. Технічне забезпечення інноваційних технологій в агропромисловому комплексі : матеріали V Міжнар. наук.-практ. Інтернет-конференції, м. Запоріжжя, 01-24 листопада 2023 р. Запоріжжя : ТДАТУ, 2023. С.190-192.