Перспективність технології виробництва чіпсів з плодів та ягід
Вантажиться...
Дата
Автори
Кюрчева, Людмила Миколаївна
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
ORCID
Видавець
Запоріжжя: ТДАТУ
Анотація
Процес сушіння використовується в багатьох технологічних процесах 
харчової промисловості. Метою інноваційних способів сушіння є збереження 
властивостей плодів та ягід. Застосування сучасних методів дозволяє 
удосконалити технології сушіння. Перевагою продуктів сушіння є швидке їх                                                                                                        
відновлення.
Перспективність пропозиції виробництва натуральних чіпсів з плодів та ягід, 
полягає в тому, що вони являються майже стовідсотковим аналогом свіжої 
продукції, адже, вони не меньш смачні та корисні, але набагато зручніші та їх 
можна споживати в якості перекусів або додавати при приготуванні різних страв.
Опис
Ключові слова
Бібліографічний опис
Кюрчева Л. М. Перспективність технології виробництва чіпсів з плодів та ягід. Актуальні питання виробництва продукції рослинництва та садівництва: матеріали Всеукраїнської науково-практичної конференції (Запоріжжя, 8 листопада 2023 р.) / ТДАТУ; ред. кол. С. В. Кюрчев, А.І. Панченко [та ін.].Запоріжжя : ТДАТУ, 2023. С. 103-105