Перспективність технології виробництва чіпсів з плодів та ягід

Вантажиться...
Ескіз

Дата

Автори

Кюрчева, Людмила Миколаївна

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

ORCID

Видавець

Запоріжжя: ТДАТУ

Анотація

Процес сушіння використовується в багатьох технологічних процесах харчової промисловості. Метою інноваційних способів сушіння є збереження властивостей плодів та ягід. Застосування сучасних методів дозволяє удосконалити технології сушіння. Перевагою продуктів сушіння є швидке їх відновлення. Перспективність пропозиції виробництва натуральних чіпсів з плодів та ягід, полягає в тому, що вони являються майже стовідсотковим аналогом свіжої продукції, адже, вони не меньш смачні та корисні, але набагато зручніші та їх можна споживати в якості перекусів або додавати при приготуванні різних страв.

Опис

Ключові слова

Бібліографічний опис

Кюрчева Л. М. Перспективність технології виробництва чіпсів з плодів та ягід. Актуальні питання виробництва продукції рослинництва та садівництва: матеріали Всеукраїнської науково-практичної конференції (Запоріжжя, 8 листопада 2023 р.) / ТДАТУ; ред. кол. С. В. Кюрчев, А.І. Панченко [та ін.].Запоріжжя : ТДАТУ, 2023. С. 103-105

DOI

Endorsement

Review

Supplemented By

Referenced By