Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/10245
Title: | Особливості мікробіологічного контролю робочих приміщень науково-дослідного кафе «Лабораторія» Таврійського державного агротехнологічного університету імені Дмитра Моторного |
Authors: | Сидоренко, Л. Д. Бандура, Ірина Іванівна Бандура, Ирина Ивановна Bandura, Iryna |
Keywords: | студент;магістрант;збірник;мікробіологічна чистота;Penicillium;Aspergillus;Escherichiacoliу |
Issue Date: | 2020 |
Publisher: | ТДАТУ |
Series/Report no.: | Збірник наукових праць магістрантів та студентів: механіко–технологічний факультет;С. 21-22 |
Abstract: | Проведено аналіз побутових та робочих приміщень кафе «Лабораторія» на наявність санітарно-показових мікроорганізмів. |
URI: | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/10245 |
Appears in Collections: | кафедра Харчові технологіі та готельно-ресторанна справа |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
46 Студ. Сборник ТДАТУ 19-20 ОПХВ-21-22.pdf | 239.32 kB | Adobe PDF | View/Open |
Show full item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.