Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/9778
Title: | Зберігання плодоовочевої продукції з використанням обробки біологічно активними речовинами |
Authors: | Прісс, Олеся Петрівна Присс, Олеся Петровна Priss, Olesia Сердюк, Марина Єгорівна Сердюк, Марина Егоровна Serdyuk, Maryna |
Keywords: | плоди;овочі;технології зберігання;біологічно активні речовини |
Issue Date: | 2017 |
Series/Report no.: | Інноваційний розвиток харчової індустрії: зб. наук. праць за матеріалами V Міжнар. наук.-практ. конф. (Київ. 14 груд. 2017 р.);(С. 105–107) |
Abstract: | Плоди та овочі є незамінним компонентом здорового харчування. Їх цінність зумовлена наявністю вітамінів, мінеральних речовин та комплексом фітонутрієнтів, що володіють здатністю знешкоджувати вільні радикали. Комплексний підхід до вирішення проблеми забезпечення споживачів плодоовочевою продукцією з високим вмістом біологічно активних речовин полягає у всебічному аналізі розширення можливостей виробництва і зберігання плодів та овочів. |
URI: | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/9778 |
Appears in Collections: | кафедра Харчові технологіі та готельно-ресторанна справа |
Show full item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.