Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/9778
Title: Зберігання плодоовочевої продукції з використанням обробки біологічно активними речовинами
Authors: Прісс, Олеся Петрівна
Присс, Олеся Петровна
Priss, Olesia
Сердюк, Марина Єгорівна
Сердюк, Марина Егоровна
Serdyuk, Maryna
Keywords: плоди;овочі;технології зберігання;біологічно активні речовини
Issue Date: 2017
Series/Report no.: Інноваційний розвиток харчової індустрії: зб. наук. праць за матеріалами V Міжнар. наук.-практ. конф. (Київ. 14 груд. 2017 р.);(С. 105–107)
Abstract: Плоди та овочі є незамінним компонентом здорового харчування. Їх цінність зумовлена наявністю вітамінів, мінеральних речовин та комплексом фітонутрієнтів, що володіють здатністю знешкоджувати вільні радикали. Комплексний підхід до вирішення проблеми забезпечення споживачів плодоовочевою продукцією з високим вмістом біологічно активних речовин полягає у всебічному аналізі розширення можливостей виробництва і зберігання плодів та овочів.
URI: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/9778
Appears in Collections:кафедра Харчові технологіі та готельно-ресторанна справа

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
40.pdf296.97 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show full item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.