Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/10249
Title: Зміна вмісту ендополісахаридів в плодових тілах грибів роду глива під час зберігання та після термічної обробки
Authors: Сокот, Олександр Євгенович
Бандура, Ірина Іванівна
Бандура, Ирина Ивановна
Bandura, Iryna
Кулик, Аліна Степанівна
Кулик, Алина Степановна
Kulyk, Alina
Keywords: студент;магістрант;збірник;гриби;гриб Сalocybe indica;полісахариди грибів
Issue Date: 2020
Publisher: ТДАТУ
Series/Report no.: Збірник наукових праць магістрантів та студентів: механіко–технологічний факультет;С. 83-84
Abstract: Встановлено зміни вмісту ендополісахиридів в плодових тілах гливи звичайної після зберігання та термічної обробки
URI: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/10249
Appears in Collections:кафедра Харчові технологіі та готельно-ресторанна справа

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
46 Студ. Сборник ТДАТУ 19-20 ОПХВ-83-84.pdf359.65 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show full item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.