Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/10249
Title: | Зміна вмісту ендополісахаридів в плодових тілах грибів роду глива під час зберігання та після термічної обробки |
Authors: | Сокот, Олександр Євгенович Бандура, Ірина Іванівна Бандура, Ирина Ивановна Bandura, Iryna Кулик, Аліна Степанівна Кулик, Алина Степановна Kulyk, Alina |
Keywords: | студент;магістрант;збірник;гриби;гриб Сalocybe indica;полісахариди грибів |
Issue Date: | 2020 |
Publisher: | ТДАТУ |
Series/Report no.: | Збірник наукових праць магістрантів та студентів: механіко–технологічний факультет;С. 83-84 |
Abstract: | Встановлено зміни вмісту ендополісахиридів в плодових тілах гливи звичайної після зберігання та термічної обробки |
URI: | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/10249 |
Appears in Collections: | кафедра Харчові технологіі та готельно-ресторанна справа |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
46 Студ. Сборник ТДАТУ 19-20 ОПХВ-83-84.pdf | 359.65 kB | Adobe PDF | View/Open |
Show full item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.