Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Browsing by Subject antioxidants

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
А Б В Г Ґ Д Е Є Ё Ж З И І Ї Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ Ы Ь Э Ю Я
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 20 of 21  next >
Issue DateTitleAuthor(s)
2019Changes of pectin substances content during the pear fruits storage with antioxidant compositions treatmentSerdyuk, Maryna; Сердюк, Марина Єгорівна; Сердюк, Марина Егоровна; Pylypenko, L.; Gaprindashvili, Nona; Гапріндашвілі, Нона Арчилівна; Гаприндашвили, Нона Арчиловна; Sukharenko, Olena; Сухаренко, Олена Іванівна; Сухаренко, Елена Ивановна; Bayberova, Svitlana; Байбєрова, Світлана Сергіївна; Байберова, Светлана Сергеевна
2024Enhancing the quality and technological properties of goose meat during low-temperature storage through the action of biologically active substances from oats and alfalfa .Maiboroda, Daniil; Майборода, Данііл Олександрович; Danchenko, Olena; Данченко, Олена Олександрівна; Gryshchenko, V.; Danchenko, Mykola; Данченко, Микола Миколайович
2024Food technology progressive solutions : Collective monograph.Priss, Olesia; Прісс, Олеся Петрівна; Glowacki, Szymon; Kiurcheva, Liudmyla; Кюрчева, Людмила Миколаївна; Holiachuk, Serhii; Samoichuk, Kyrylo; Самойчук, Кирило Олегович; Verkholantseva, Valentyna; Верхоланцева, Валентина Олександрівна; Palianychka, Nadiia; Паляничка, Надія Олександрівна; Kovalyov, Alexandr; Ковальов, Олександр Олександрович; Dmytrevskyi, Dmytro; Horielkov, Dmytro; Chervonyi, Vitalii; Voitsekhivskyi, Volodymyr; Bandura, Iryna; Бандура, Ірина Іванівна; Krupodorova, Tetiana; Dudarev, Igor; Panasyuk, Svitlana; Taraymovich, Iryna; Say, Volodymyr; Zahorko, Nadiia; Загорко, Надія Петрівна; Honchar, Yuliia; Гончар, Юлія Миколаївна; Gnitsevych, Victoriya; Sefikhanova, Kateryna; Kolisnychenko, Tetiana; Колісниченко, Тетяна Олександрівна; Danchenko, Olena; Данченко, Олена Олександрівна; Maiboroda, Daniil; Майборода, Данііл Олександрович; Gryshchenko, Viktoriya; Danchenko, Mykola; Данченко, Микола Миколайович; Sumska, Olha; Раnchenko, Nataliia; Ishchenko, Olena
2024Strategies for reducing postharvest losses of vegetables through integral assessment of antioxidant status.Priss, Olesia; Прісс, Олеся Петрівна; Glowacki, Szymon
2017Technology of fresh herbs storage using hydrogel and antioxidant compositionPriss, Оlesia; Прісс, Олеся Петрівна; Присс, Олеся Петровна; Євлаш, В. В.; Eвлаш, В. В.; Yevlash, V.
2011Активність дихальних процесів у плодах томата при зберіганні за дії антиоксидантівПрісс, Олеся Петрівна; Присс, Олеся Петровна; Priss, Оlesia; Жукова, Валентина Федорівна; Жукова, Валентина Федоровна; Zhukova, Valentina
2011Вплив антиоксидантів на рівень мікробіологічних і фізіологічних порушень в плодах томата при зберіганніПрісс, Олеся Петрівна; Присс, Олеся Петровна; Priss, Оlesia; Zhukova, Valentina; Жукова, Валентина Федорівна; Жукова, Валентина Федоровна
2022Вплив мікоризації коренів на біохімічний склад плодів черешніГерасько, Тетяна Володимирівна; Herasko, Tetiana; Покопцева, Любов Анатоліївна; Pokoptseva, Liubov; Шипиленко, Є.А.
2017Вплив теплової обробки антиоксидантами на утилізацію активних форм кисню впродовж зберігання огірківПрісс, Олеся Петрівна; Присс, Олеся Петровна; Priss, Оlesia; Данченко, Олена Олександрівна; Данченко, Елена Александровна; Danchenko, Olena; Євлаш, В. В.; Eвлаш, В. В.; Evlash, V.; Жукова, Валентина Федорівна; Жукова, Валентина Федоровна; Zhukova, Valentina; Верхоланцева, Валентина Олександрівна; Верхоланцева, Валентина Александровна; Verkholantseva, Valentyna; Степаненко, Дмитро Сергійович; Степаненко, Дмитрий Сергеевич; Stepanenko, Dmitro
2015Вплив теплової обробки біологічно активними речовинами на інтенсивність дихання перцю впродовж зберіганняПрісс, Олеся Петрівна; Присс, Олеся Петровна; Priss, Оlesia; Бандуренко, Г. М.; Бандуренко, Г. Н.; Bandurenko, G
2011Динаміка фенольних речовин плодових овочів при зберіганні за дії антиоксидантівПрісс, Олеся Петрівна; Присс, Олеся Петровна; Priss, Оlesia
2014Динаміка фенольних речовин під час зберігання зелені петрушки за умови впливу антиоксидантівПрісс, Олеся Петрівна; Присс, Олеся Петровна; Priss, Olesia; Кулик, Аліна Степанівна; Кулик, Алина Степановна; Kulik, Alina
2012Ефективність зберігання плодів груші з використанням антиоксидантівГапріндашвілі, Нона Арчилівна; Гаприндашвили, Нона Арчиловна; Gaprindashvili, Nona; Кюрчева, Людмила Миколаївна; Кюрчева, Людмила Николаевна; Kiurcheva, Liudmyla; Войцехівський, В. І.; Войцеховский, В. И.; Voytsekhivskyy, V.
2011Застосування антистресової композиції ДЕППА при зберіганні плодів яблуніСердюк, Марина Єгорівна; Сердюк, Марина Егоровна; Serdyuk, Maryna; Байбєрова, Світлана Сергіївна; Байберова, Светлана Сергеевна; Bayberova, Svitlana
2017Зміни вуглеводного комплексу плодів при зберіганні за обробки антиоксидантними композиціямиСердюк, Марина Єгорівна; Сердюк, Марина Егоровна; Serdyuk, Maryna
2010Зміни смакових якостей яблук під час тривалого зберіганняБайбєрова, Світлана Сергіївна; Байберова, Светлана Сергеевна; Bayberova, Svitlana
2015Мікробіологічні хвороби плодових овочів під час зберіганняПрісс, Олеся Петрівна; Присс, Олеся Петровна; Рriss, Оlesia; Жукова, Валентина Федорівна; Жукова, Валентина Федоровна; Zhukova, Valentina; Бандура, Ірина Іванівна; Бандура, Ирина Ивановна; Bandura, Iryna
2018Наукові засади холодильного зберігання плодів з використанням обробки антиоксидантними речовинами: автор. дис. ... д. т. н.: 05. 18. 13Сердюк, Марина Єгорівна; Сердюк, Марина Егоровна; Serdyuk, Maryna
2014Оценка влияния антиоксидантной композиции на изменение качественных показателей плодов сливы в процессе храненияСердюк, Марина Егоровна; Сердюк, Марина Єгорівна; Serdyuk, Maryna; Гогунская, П. В.
2014Скорочення втрат під час зберігання овочів, чутливих до низьких температурПрісс, Олеся Петрівна; Присс, Олеся Петровна; Priss, Оlesia; Калитка, Валентина Василівна; Калитка, Валентина Васильевна; Kalytka, Valentyna