Showing results 1 to 20 of 21
next >
Issue Date | Title | Author(s) |
2019 | Changes of pectin substances content during the pear fruits storage with antioxidant compositions treatment | Serdyuk, Maryna; Сердюк, Марина Єгорівна; Сердюк, Марина Егоровна; Pylypenko, L.; Gaprindashvili, Nona; Гапріндашвілі, Нона Арчилівна; Гаприндашвили, Нона Арчиловна; Sukharenko, Olena; Сухаренко, Олена Іванівна; Сухаренко, Елена Ивановна; Bayberova, Svitlana; Байбєрова, Світлана Сергіївна; Байберова, Светлана Сергеевна |
2024 | Enhancing the quality and technological properties of goose meat during low-temperature storage through the action of biologically active substances from oats and alfalfa . | Maiboroda, Daniil; Майборода, Данііл Олександрович; Danchenko, Olena; Данченко, Олена Олександрівна; Gryshchenko, V.; Danchenko, Mykola; Данченко, Микола Миколайович |
2024 | Food technology progressive solutions : Collective monograph. | Priss, Olesia; Прісс, Олеся Петрівна; Glowacki, Szymon; Kiurcheva, Liudmyla; Кюрчева, Людмила Миколаївна; Holiachuk, Serhii; Samoichuk, Kyrylo; Самойчук, Кирило Олегович; Verkholantseva, Valentyna; Верхоланцева, Валентина Олександрівна; Palianychka, Nadiia; Паляничка, Надія Олександрівна; Kovalyov, Alexandr; Ковальов, Олександр Олександрович; Dmytrevskyi, Dmytro; Horielkov, Dmytro; Chervonyi, Vitalii; Voitsekhivskyi, Volodymyr; Bandura, Iryna; Бандура, Ірина Іванівна; Krupodorova, Tetiana; Dudarev, Igor; Panasyuk, Svitlana; Taraymovich, Iryna; Say, Volodymyr; Zahorko, Nadiia; Загорко, Надія Петрівна; Honchar, Yuliia; Гончар, Юлія Миколаївна; Gnitsevych, Victoriya; Sefikhanova, Kateryna; Kolisnychenko, Tetiana; Колісниченко, Тетяна Олександрівна; Danchenko, Olena; Данченко, Олена Олександрівна; Maiboroda, Daniil; Майборода, Данііл Олександрович; Gryshchenko, Viktoriya; Danchenko, Mykola; Данченко, Микола Миколайович; Sumska, Olha; Раnchenko, Nataliia; Ishchenko, Olena |
2024 | Strategies for reducing postharvest losses of vegetables through integral assessment of antioxidant status. | Priss, Olesia; Прісс, Олеся Петрівна; Glowacki, Szymon |
2017 | Technology of fresh herbs storage using hydrogel and antioxidant composition | Priss, Оlesia; Прісс, Олеся Петрівна; Присс, Олеся Петровна; Євлаш, В. В.; Eвлаш, В. В.; Yevlash, V. |
2011 | Активність дихальних процесів у плодах томата при зберіганні за дії антиоксидантів | Прісс, Олеся Петрівна; Присс, Олеся Петровна; Priss, Оlesia; Жукова, Валентина Федорівна; Жукова, Валентина Федоровна; Zhukova, Valentina |
2011 | Вплив антиоксидантів на рівень мікробіологічних і фізіологічних порушень в плодах томата при зберіганні | Прісс, Олеся Петрівна; Присс, Олеся Петровна; Priss, Оlesia; Zhukova, Valentina; Жукова, Валентина Федорівна; Жукова, Валентина Федоровна |
2022 | Вплив мікоризації коренів на біохімічний склад плодів черешні | Герасько, Тетяна Володимирівна; Herasko, Tetiana; Покопцева, Любов Анатоліївна; Pokoptseva, Liubov; Шипиленко, Є.А. |
2017 | Вплив теплової обробки антиоксидантами на утилізацію активних форм кисню впродовж зберігання огірків | Прісс, Олеся Петрівна; Присс, Олеся Петровна; Priss, Оlesia; Данченко, Олена Олександрівна; Данченко, Елена Александровна; Danchenko, Olena; Євлаш, В. В.; Eвлаш, В. В.; Evlash, V.; Жукова, Валентина Федорівна; Жукова, Валентина Федоровна; Zhukova, Valentina; Верхоланцева, Валентина Олександрівна; Верхоланцева, Валентина Александровна; Verkholantseva, Valentyna; Степаненко, Дмитро Сергійович; Степаненко, Дмитрий Сергеевич; Stepanenko, Dmitro |
2015 | Вплив теплової обробки біологічно активними речовинами на інтенсивність дихання перцю впродовж зберігання | Прісс, Олеся Петрівна; Присс, Олеся Петровна; Priss, Оlesia; Бандуренко, Г. М.; Бандуренко, Г. Н.; Bandurenko, G |
2011 | Динаміка фенольних речовин плодових овочів при зберіганні за дії антиоксидантів | Прісс, Олеся Петрівна; Присс, Олеся Петровна; Priss, Оlesia |
2014 | Динаміка фенольних речовин під час зберігання зелені петрушки за умови впливу антиоксидантів | Прісс, Олеся Петрівна; Присс, Олеся Петровна; Priss, Olesia; Кулик, Аліна Степанівна; Кулик, Алина Степановна; Kulik, Alina |
2012 | Ефективність зберігання плодів груші з використанням антиоксидантів | Гапріндашвілі, Нона Арчилівна; Гаприндашвили, Нона Арчиловна; Gaprindashvili, Nona; Кюрчева, Людмила Миколаївна; Кюрчева, Людмила Николаевна; Kiurcheva, Liudmyla; Войцехівський, В. І.; Войцеховский, В. И.; Voytsekhivskyy, V. |
2011 | Застосування антистресової композиції ДЕППА при зберіганні плодів яблуні | Сердюк, Марина Єгорівна; Сердюк, Марина Егоровна; Serdyuk, Maryna; Байбєрова, Світлана Сергіївна; Байберова, Светлана Сергеевна; Bayberova, Svitlana |
2017 | Зміни вуглеводного комплексу плодів при зберіганні за обробки антиоксидантними композиціями | Сердюк, Марина Єгорівна; Сердюк, Марина Егоровна; Serdyuk, Maryna |
2010 | Зміни смакових якостей яблук під час тривалого зберігання | Байбєрова, Світлана Сергіївна; Байберова, Светлана Сергеевна; Bayberova, Svitlana |
2015 | Мікробіологічні хвороби плодових овочів під час зберігання | Прісс, Олеся Петрівна; Присс, Олеся Петровна; Рriss, Оlesia; Жукова, Валентина Федорівна; Жукова, Валентина Федоровна; Zhukova, Valentina; Бандура, Ірина Іванівна; Бандура, Ирина Ивановна; Bandura, Iryna |
2018 | Наукові засади холодильного зберігання плодів з використанням обробки антиоксидантними речовинами: автор. дис. ... д. т. н.: 05. 18. 13 | Сердюк, Марина Єгорівна; Сердюк, Марина Егоровна; Serdyuk, Maryna |
2014 | Оценка влияния антиоксидантной композиции на изменение качественных показателей плодов сливы в процессе хранения | Сердюк, Марина Егоровна; Сердюк, Марина Єгорівна; Serdyuk, Maryna; Гогунская, П. В. |
2014 | Скорочення втрат під час зберігання овочів, чутливих до низьких температур | Прісс, Олеся Петрівна; Присс, Олеся Петровна; Priss, Оlesia; Калитка, Валентина Василівна; Калитка, Валентина Васильевна; Kalytka, Valentyna |