Наукові засади холодильного зберігання плодів з використанням обробки антиоксидантними речовинами: автор. дис. ... д. т. н.: 05. 18. 13
Вантажиться...
Дата
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
ORCID
Видавець
Анотація
UK: Дисертація на здобуття наукового ступеня доктора технічних наук за спеціальністю 05.18.13 "Технологія консервованих і охолоджених харчових продуктів" (181 - Харчові технології). Дисертація присвячена розробці наукових засад холодильного зберігання зерняткових та кісточкових плодів з використанням обробки антиоксидантними речовинами
Опис
Ключові слова
storage, apples, pear fruits, plum fruits, antioxidants, weight loss, biochemical composition, physiological processes, microbiological diseases, commercial quality, хранение, яблоки, плоды груши, плоды сливы, антиоксиданты, потери массы, физиологические процессы, микробиологические болезни, товарное качество, зберігання, яблука, плоди груші, плоди сливи, антиоксиданти, товарна якість