Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/4624
Title: Наукові засади холодильного зберігання плодів з використанням обробки антиоксидантними речовинами: автор. дис. ... д. т. н.: 05. 18. 13
Other Titles: Научные основы холодильного хранения плодов с использованием обработки антиоксидантными веществами
Scientific fundamentals of fruits cold storage using antioxidant treatment
Authors: Сердюк, Марина Єгорівна
Сердюк, Марина Егоровна
Serdyuk, Maryna
Keywords: storage;apples;pear fruits;plum fruits;antioxidants;weight loss;biochemical composition;physiological processes;microbiological diseases;commercial quality;хранение;яблоки;плоды груши;плоды сливы;антиоксиданты;потери массы;физиологические процессы;микробиологические болезни;товарное качество;зберігання;яблука;плоди груші;плоди сливи;антиоксиданти;товарна якість
Issue Date: 2018
Abstract: UK: Дисертація на здобуття наукового ступеня доктора технічних наук за спеціальністю 05.18.13 "Технологія консервованих і охолоджених харчових продуктів" (181 - Харчові технології). Дисертація присвячена розробці наукових засад холодильного зберігання зерняткових та кісточкових плодів з використанням обробки антиоксидантними речовинами
URI: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/4624
Appears in Collections:Дисертації, автореферати дисертацій

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
автореферат Сердюк.pdf825.21 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show full item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.