ТАВРІЙСЬКИЙ ДЕРЖАВНИЙ
АГРОТЕХНОЛОГІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ІМЕНІ ДМИТРА МОТОРНОГО
Tsatu logo DMYTRO MOTORNYI
TAVRIA STATE
AGROTECHNOLOGICAL UNIVERSITY
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/4350
Title: Скорочення втрат під час зберігання овочів, чутливих до низьких температур
Other Titles: Сокращение потерь при хранении овощей, восприимчивых к низким температурам
Authors: Прісс, Олеся Петрівна
Присс, Олеся Петровна
Priss, Оlesia
Калитка, Валентина Василівна
Калитка, Валентина Васильевна
Kalytka, Valentyna
Keywords: зберігання
антиоксиданти
огірки
кабачки
товарна якість
хранение
антиоксиданты
огурцы
кабачки
товарное качество
storage
chlorophyll
antioxidants
cucumbers
Issue Date: 2014
Series/Report no.: Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі: зб. наук. пр.;Вип. 1 (19)
Abstract: UK: Досліджено вплив теплової обробки антиоксидантними препаратами на природний убиток маси, товарну якість та тривалість зберігання огірків та кабачків.
URI: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/4350
Appears in Collections:кафедра Харчових технологій та готельно-ресторанної справи

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
46.pdf684,06 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show full item record   


Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.