Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Browsing by ???browse.type.metadata.advisor??? Загорко, Надія Петрівна

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
А Б В Г Ґ Д Е Є Ё Ж З И І Ї Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ Ы Ь Э Ю Я
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 20 of 20
Issue DateTitleAuthor(s)
2024Аналіз структури галузі виробництва соків в УкраїніБезь, І. М.
2024Властивості та застосування карагенану в харчовій промисловостіПрасолов, Д. С.
2014Зміни фізико-хімічних і теплофізичних показників та мікроструктури зерен цукрової кукурудзи при достиганні та зберіганніЗагорко, Надежда Петровна; Zahorko, Nadiia; Стручаєв, Микола Іванович; Стручаев, Николай Иванович; Struchaiev, Mykola; Григоренко, Олена Віталіївна; Григоренко, Елена Витальевна; Hryhorenko, Olena
2024Розробка технології виробництва соку абрикосового та аличевого з використанням екстракту стевіїБезь, І. М.
2024Розробка технології зберігання м’яса птиці із застосуванням природних фенольних сполукЗебніцька, Валерія Володимирівна
2024Технологія виробництва пива в умовах цеху потужністю 5 т. готової продукції за зміну. (23 ХТ Д 8999567 06.24.)Прохорова, Олена
2024Технологія виробництва незбираної молочної продукції у цеху потужністю 5 тонн готової продукції на добу” (23 ХТ Д. 8998956. 06.24)Прибила, Христина
2023Технологія виробництва пива в умовах цеху потужністю 300 дал готової продукції за змінуПрасолов, Данил Сергійович
2023Технологія виробництва фруктових соків в умовах цеху потужністю 600 дал. за змінуБезь, Ілля Максимович
2024Удосконалення обробки пива з використанням карагенануПрасолов, Д. С.
2025Удосконалення технологій виробництва борошняних кондитерських виробів функціонального призначення (23 ХТК.12770243.02.25): кваліфікаційна робота магістра ОПП 181 «Харчові технології»Бєкєтова, Ганна
2025Удосконалення технології виробництва айвового мармеладу функціонального призначення (23ХТД. 12766820.02.25): кваліфікаційна робота магістра ОПП 181 «Харчові технології»Карпенко, Дмитро Віталійович
2024Удосконалення технології виробництва замороженої овочевої продукціїПерець, Тетяна Володимирівна
2025Удосконалення технології виробництва зефіру з підвищеним вмістом харчових волокон (23 ХТД 12764550.02.25): кваліфікаційна робота магістра ОПП 181 «Харчові технології»Барабан, Станіслав Геннадійович
2025Удосконалення технології виробництва компотів функціонального призначення (23 ХТК.12742266.02.25.): кваліфікаційна робота магістра ОПП 181 «Харчові технології»Гапріндашвілі, Арчіл
2024Удосконалення технології виробництва компотів із плодово-ягідної сировини функціонального призначенняСокуренко, Віта Сергіївна
2025Удосконалення технології виробництва макаронних виробів функціонального призначення (23 ХТК.12770243.02.25): кваліфікаційна робота магістра ОПП 181 «Харчові технології»Городецька, Аліна
2025Удосконалення технології виробництва пива з використанням карагенану (23 ХТД 12757695.02.2025): кваліфікаційна робота магістра ОПП 181 «Харчові технології»Прасолов, Данило Сергійович
2025Удосконалення технології виробництва плодово-ягідних соусів функціонального призначення (23 ХТК.12838646.02.25.): кваліфікаційна робота магістра ОПП 181 «Харчові технології»Васильєв, Євген Олегович
2025Удосконалення технології виробництва соків функціонального призначення (23 ХТК.12761777.02.25.): кваліфікаційна робота магістра ОПП 181 «Харчові технології»Безь, Ілля