Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/17431
Title: Технологія виробництва пива в умовах цеху потужністю 300 дал готової продукції за зміну
Other Titles: кваліфікаційна робота бакалавра
Authors: Прасолов, Данил Сергійович
Scientific director: Загорко, Надія Петрівна
Keywords: пиво;технологічна схема;солод;затор;бродіння;фільтрування;хміль;карбонізація;утилізація відходів;економічні показники;охорона праці
Issue Date: 2023
Publisher: Запоріжжя : 2023
Citation: Прасолов Д. С. Технологія виробництва пива в умовах цеху потужністю 300 дал готової продукції за зміну : кваліфікаційна робота бакалавра 181 «Харчові технології» ОПП «Харчові технології». Прасолов Данил Сергійович. Керівник доц. Н. Загорко. Запоріжжя, 2023. 107 с.
Abstract: UA: Кваліфікаційну роботу присвячено технології виробництва пива світлого «Азовського» та пива темного «Українського». В роботі надана характеристика сировини та допоміжних матеріалів для виробництва пива світлих та темних сортів. Розглянуті, підібрані та описані технології виробництва запланованих видів продукції. Виконано продуктові розрахунки для виробництва пива «Азовського» та «Українського». Наведені вимоги стандартів до сировини та готової продукції. Зроблений аналіз небезпечних факторів та встановлені критичні контрольні точки за системою НАССР. Проведений підбір і розрахунок технологічного обладнання та технологічних площ цеху для виробництва вказаних видів пива. Проведені економічні розрахунки доцільності виробництва пива. Визначені заходи з ОП та ТБ на підприємстві. Виконана апаратурно-технологічна схема та проект цеху по виробництву пива. Зроблені висновки по кваліфікаційній роботі. Наведений список використаних літературних джерел.
URI: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/17431
Appears in Collections:Бакалаврські роботи

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Prasolov_41HT_2023.pdf2.04 MBAdobe PDFView/Open
Show full item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.