Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/1605
Title: Зміни фізико-хімічних і теплофізичних показників та мікроструктури зерен цукрової кукурудзи при достиганні та зберіганні
Other Titles: Сhanges of physical and chemical and thermophysical indices and microstructure of sweet corncobs at maturing and storiing
Authors: Загорко, Надія Петрівна
Загорко, Надежда Петровна
Zahorko, Nadiia
Стручаєв, Микола Іванович
Стручаев, Николай Иванович
Struchaiev, Mykola
Григоренко, Олена Віталіївна
Григоренко, Елена Витальевна
Hryhorenko, Olena
Keywords: цукрова кукурудза
стадії стиглості
коефіцієнт теплопровідності
Issue Date: 2014
Publisher: УВ МААО
Series/Report no.: Вісник Українського відділення Міжнародної академії аграрної освіти: зб. наук. праць;Вип. 2
Abstract: UK: В роботі наведено результати досліджень зміни фізико-хімічних і теплофізичних показників та мікроструктури зерен цукрової кукурудзи за різними стадіями стиглості, а також після заморожування та тривалого зберігання. Розглядається можливість використання коефіцієнта теплопровідності як критерію якості та стиглості цукрової кукурудзи. EN: The research results of physical and chemical as well as thermophysical indices and microstructure changes of sweet corncobs to various maturity stages and after freezing and frozen storage have been given in the article. The possibility of the heat-conducting coefficient usage as the criterion of sweet corn quality and maturity has been considered.
URI: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/1605
Appears in Collections:кафедра Харчових технологій та готельно-ресторанної справи

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
1375.pdf332,73 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show full item record   


Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.