Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/1605
Название: Зміни фізико-хімічних і теплофізичних показників та мікроструктури зерен цукрової кукурудзи при достиганні та зберіганні
Другие названия: Сhanges of physical and chemical and thermophysical indices and microstructure of sweet corncobs at maturing and storiing
Авторы: Загорко, Н. П.
Григоренко, О. В.
Стручаєв, М. І.
Zagorko, N. P.
Grygorenko, O. V.
Struchaev, M. I.
Ключевые слова: цукрова кукурудза
стадії стиглості
коефіцієнт теплопровідності
Дата публикации: 2014
Издательство: УВ МААО
Серия/номер: Вісник Українського відділення Міжнародної академії аграрної освіти: зб. наук. праць;Вип. 2
Краткий осмотр (реферат): UK: В роботі наведено результати досліджень зміни фізико-хімічних і теплофізичних показників та мікроструктури зерен цукрової кукурудзи за різними стадіями стиглості, а також після заморожування та тривалого зберігання. Розглядається можливість використання коефіцієнта теплопровідності як критерію якості та стиглості цукрової кукурудзи. EN: The research results of physical and chemical as well as thermophysical indices and microstructure changes of sweet corncobs to various maturity stages and after freezing and frozen storage have been given in the article. The possibility of the heat-conducting coefficient usage as the criterion of sweet corn quality and maturity has been considered.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/1605
Располагается в коллекциях:кафедра Технологія переробки та зберігання продукції с/г

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
1375.pdf332,73 kBAdobe PDFЭскиз
Просмотреть/Открыть
Показать полное описание ресурса   


Google ScholarTM

Проверить


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.