Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/18794
Title: Удосконалення технологій виробництва борошняних кондитерських виробів функціонального призначення (23 ХТК.12770243.02.25): кваліфікаційна робота магістра ОПП 181 «Харчові технології»
Authors: Бєкєтова, Ганна
Scientific director: Загорко, Надія Петрівна
Zahorko, Nadiia
Keywords: функціональні продукти;борошняні кондитерські вироби;функціональні інгредієнти;харчові волокна;антиоксиданти;технологія виробництва
Issue Date: 2025
Publisher: Запоріжжя : ТДАТУ
Citation: Бєкєтова Г. О. Удосконалення технологій виробництва борошняних кондитерських виробів функціонального призначення (23 ХТК.12770243.02.25): кваліфікаційна робота магістра ОПП 181 «Харчові технології» / Кер. Н. П. Загорко; Факультет агротехнологій та екології. Запоріжжя, 2025. 84 с., 15 табл., 2 рис.
Abstract: У кваліфікаційній роботі проаналізовано сучасний стан, проблеми виробництва функціональних борошняних кондитерських виробів. Обґрунтовано вибір функціональних інгредієнтів для збагачення борошняних виробів. Розроблено нові рецептури печива, кексів та тістечок з використанням харчових волокон, антиоксидантів, вітамінів та мінералів. Досліджено вплив функціональних інгредієнтів на технологічні властивості тіста та якість готових виробів. Оптимізовано технологічні параметри процесу виробництва для забезпечення високої якості продуктів. Проведено комплексну оцінку якості розроблених виробів, розраховано їх харчову та енергетичну цінність.Виконане економічне обґрунтування запропонованої технології. Наведені заходи техніки безпеки охорони праці в надзвичайних ситуаціях.Зроблені висновки по роботі.
URI: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/18794
Appears in Collections:Магістерські роботи

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Beketova_dyplom_2025.pdf425.09 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show full item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.