Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/18408
Title: Технологія виробництва пива в умовах цеху потужністю 5 т. готової продукції за зміну. (23 ХТ Д 8999567 06.24.)
Other Titles: пояснювальна записка до кваліфікаційної роботи СВО «Бакалавр» за освітньо-професійною програмою «Харчові технології» зі спеціальності 181 «Харчові технології»
Authors: Прохорова, Олена
Scientific director: Загорко, Надія Петрівна
Keywords: технологічна схема;утилізація відходів;технології пива світлого
Issue Date: 2024
Publisher: Запоріжжя: ТДАТУ
Citation: Прохорова Олена Технологія виробництва пива в умовах цеху потужністю 5 т. готової продукції за зміну. (23 ХТ Д 8999567 06.24.) : пояснювальна записка до кваліфікаційної роботи СВО «Бакалавр» за освітньо-професійною програмою «Харчові технології» зі спеціальності 181 «Харчові технології»/ Наук. керівник Загорко Н.П.– Запоріжжя, 2024. - 23 с.
Abstract: В кваліфікаційній роботі висвітлені питання технології пива світлого «Віденське» та «Південна Баварія». Охарактеризована сировина та допоміжні матеріалів для цих видів пива світлих сортів. Вивчені та наведені технології виробництва вказаних видів продукції. Зроблені розрахунки сировини, допоміжних матеріалів для виробництва пива «Віденське» та «Південна Баварія». Підібіране і розрахована кількість технологічного обладнання. Розраховані виробничі площі цеху для вказаних видів пива. Виконано економічні розрахунки. Охарактеризовані заходи охорони праці та техніки безпеки при виробництві пива. Накреслена апаратно-технологічна схема. Виконаний проект цеху по виробництву пива. Завершенням Кваліфікаційної роботи є Висновки та список використаної літератури.
URI: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/18408
Appears in Collections:Бакалаврські роботи

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
kvalif.robota_2024.pdf518.44 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show full item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.