Технологія виробництва пива в умовах цеху потужністю 5 т. готової продукції за зміну. (23 ХТ Д 8999567 06.24.)

Вантажиться...
Ескіз

Дата

Автори

Прохорова, Олена

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

ORCID

Видавець

Запоріжжя: ТДАТУ

Анотація

В кваліфікаційній роботі висвітлені питання технології пива світлого «Віденське» та «Південна Баварія». Охарактеризована сировина та допоміжні матеріалів для цих видів пива світлих сортів. Вивчені та наведені технології виробництва вказаних видів продукції. Зроблені розрахунки сировини, допоміжних матеріалів для виробництва пива «Віденське» та «Південна Баварія». Підібіране і розрахована кількість технологічного обладнання. Розраховані виробничі площі цеху для вказаних видів пива. Виконано економічні розрахунки. Охарактеризовані заходи охорони праці та техніки безпеки при виробництві пива. Накреслена апаратно-технологічна схема. Виконаний проект цеху по виробництву пива. Завершенням Кваліфікаційної роботи є Висновки та список використаної літератури.

Опис

Бібліографічний опис

Прохорова Олена Технологія виробництва пива в умовах цеху потужністю 5 т. готової продукції за зміну. (23 ХТ Д 8999567 06.24.) : пояснювальна записка до кваліфікаційної роботи СВО «Бакалавр» за освітньо-професійною програмою «Харчові технології» зі спеціальності 181 «Харчові технології»/ Наук. керівник Загорко Н.П.– Запоріжжя, 2024. - 23 с.

DOI

Endorsement

Review

Supplemented By

Referenced By