Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/18802
Title: | Удосконалення технології виробництва компотів функціонального призначення (23 ХТК.12742266.02.25.): кваліфікаційна робота магістра ОПП 181 «Харчові технології» |
Authors: | Гапріндашвілі, Арчіл |
Scientific director: | Загорко, Надія Петрівна Zahorko, Nadiia |
Keywords: | компот;айва;бланшування;аскорбінова кислота;брусниця;функціональні властивості |
Issue Date: | 2025 |
Publisher: | Запоріжжя : ТДАТУ |
Citation: | Гапріндашвілі А. Ю. Удосконалення технології виробництва компотів функціонального призначення (23 ХТК.12742266.02.25.): кваліфікаційна робота магістра ОПП 181 «Харчові технології» / Кер. Н. П. Загорко; Факультет агротехнологій та екології. Запоріжжя, 2025. 65 с., 4 табл., 3 рис. |
Abstract: | У кваліфікаційній роботі проведено огляд літератури за обраною темою, надано характеристику сировини та допоміжних матеріалів для виробництва компотів функціонального призначення. Розроблено програму, схему та виконано дослідження згідно з методиками та умовами, а також узагальнено отримані результати. Розглянуто технологію виготовлення плодово-ягідних консервів та розроблено технологічну схему удосконалення технологічного процесу. Наведені розрахунки економічних показників інноваційного продукту. Описані заходи з охорони праці та безпеки життєдіяльності в надзвичайних ситуаціях. |
URI: | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/18802 |
Appears in Collections: | Магістерські роботи |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Gaprindashvili_dyplom_2025.pdf | 519.81 kB | Adobe PDF | ![]() View/Open |
Show full item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.