Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/18808
Title: | Удосконалення технології виробництва айвового мармеладу функціонального призначення (23ХТД. 12766820.02.25): кваліфікаційна робота магістра ОПП 181 «Харчові технології» |
Authors: | Карпенко, Дмитро Віталійович |
Scientific director: | Загорко, Надія Петрівна Zahorko, Nadiia |
Keywords: | айва;кизил;мармелад;НВЧ коливання;вітамін С;цукри;кислоти |
Issue Date: | 2025 |
Publisher: | Запоріжжя : ТДАТУ |
Citation: | Карпенко Д. В. Удосконалення технології виробництва айвового мармеладу функціонального призначення (23ХТД. 12766820.02.25): кваліфікаційна робота магістра ОПП 181 «Харчові технології» / Кер. Н. П. Загорко; Факультет агротехнологій та екології. Запоріжжя, 2025. 68 с., 4 табл., 6 рис. |
Abstract: | В кваліфікаційній роботі обґрунтовано практичні рекомендації щодо удосконалення технології виготовлення айвового мармеладу збагаченого кизиловим пюре.У даній дипломній роботі було виконано наступне: в першому розділі проведено аналіз актуальних літературних джерел, що стосуються обраної теми;другий розділ містить огляд методик, які використовувалися під час проведення експериментів; третій розділ презентує результати досліджень і їх аналіз; четвертий розділ розкриває технологічну схему виробництва мармеладу; в п’ятому розділі проведено розрахунки економічної ефективності виробництва айвового мармеладу збагаченого кизилом; у шостому розділі надано детальний опис заходів з охорони праці та безпеки працівників у випадку надзвичайних ситуацій на харчових підприємствах. На основі отриманих даних зроблено висновки щодо ефективності виробництва айвового мармеладу збагаченого кизилом. |
URI: | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/18808 |
Appears in Collections: | Магістерські роботи |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Karpenko_dyplom_2025.pdf | 376.61 kB | Adobe PDF | ![]() View/Open |
Show full item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.