Удосконалення технології виробництва макаронних виробів функціонального призначення (23 ХТК.12770243.02.25): кваліфікаційна робота магістра ОПП 181 «Харчові технології»

Вантажиться...
Ескіз

Дата

Автори

Городецька, Аліна

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

ORCID

Видавець

Запоріжжя : ТДАТУ

Анотація

В кваліфікаційній роботі виконаний огляд літератури за обраною темою, надана характеристика сировини та допоміжних матеріалів для виробництва макароних виробів функціонального призначення. Розглянута технологія виготовлення макаронних виробів та розроблена технологічна схема удосконалення технологічного процесу. Розроблена програма, схема та виконано дослідження згідно методик та умов, а також узагальнення отриманих результатів. Виконані економічні розрахунки запропонованої технології. Охарактеризовані заходи охорони праці в надзвичайних ситуаціях.

Опис

Бібліографічний опис

Городецька А. В. Удосконалення технології виробництва макаронних виробів функціонального призначення (23 ХТК.12770243.02.25): кваліфікаційна робота магістра ОПП 181 «Харчові технології» / Кер. Н. П. Загорко; Факультет агротехнологій та екології. Запоріжжя, 2025. 80 с., 12 табл., 5 рис.

DOI

Endorsement

Review

Supplemented By

Referenced By