Інноваційні технології у викладанні дисципліни «Науково-дослідна робота студентів» для спеціальностей «Готельно-ресторанна справа» та «Харчові технології»

Вантажиться...
Ескіз

Дата

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

ORCID

Видавець

Мелітополь: ТДАТУ

Анотація

UK: У статті обґрунтовано необхідність створення умов для найповнішого освоєння студентською молоддю багатогранного потенціалу світової науки. З цією метою вже на другому курсі студенти спеціальностей «Готельно ресторанна справа» та «Харчові технології» вивчають дисципліну «Науково-дослідна робота студентів» з використанням інноваційних технологій. Отримані знання застосовуються при виконанні практичних завдань із спеціальних дисциплін та на наукових конференціях, що підвищує ступінь підготовленості майбутніх спеціалістів, сприяє розвитку практичного творчого світогляду, ораторських здібностей, комунікативних, інформаційних та самоосвітніх компетентностей. EN: The article substantiates the need to create the fullest development conditions of the world science multifaceted potential for the student youth. To this end, already in the second year students of the specialties «Hotel and Restaurant Business» and «Food Technologies» study the discipline «Research work of students» using innovative technologies. The acquired knowledge is used in performing practical tasks on special disciplines and at scientific conferences, which increases the level of future professionals training, promotes the practical creative worldview development, public speaking skills, communication, information and self-educational competencies.

Опис

Бібліографічний опис

DOI

Endorsement

Review

Supplemented By

Referenced By